Actorul Kim Woo Bin își cere scuze de la fani

kim-woo-bin-680x450

Pe 1 august, prin intemediul site-ul său oficial, actorul Kim Woo Bin a postat un mesaj pentru fanii săi, sub numele de Shin Joon Young, personajul său din drama Uncontrollably Fond. Kim Woo Bin a declarat:

Îmi cer scuze pentru faptul că mă adresez atât de târziu. În acest moment important, când toată lumea privește serialul ‘Uncontrollably Fond’, vreau să vă la un mesaj cu titlul „Acesta este Shin Yong Joon.” Dar, timpul trece repede, iar acum dama noastră a trecut deja de jumătate de drum, așa că sunt un pic jenat.

Probabil, toți ați așteptat cu nerăbdare noua mea dramă [Uncontrollably Fond], dar eu sunt îngrijorat de faptul că nu am făcut față așteptărilor voastre. Într-un sens, îmi pare rău că a nu am fost în stare să arăt un personaj luminos și vesel.

În timp ce jucam rolul lui Shin Joon Young, am învățat o mulțime de emoții noi. A fost o perioadă minunată, m-am gândit la multe lucruri.

Ca un cadou, aș dori să vă împărtășesc toate gândurile și emoțiile pe care le-am avut. Îndrăznesc să numesc aceasta „cadou”, dar sper că atunci când veți urmări ultimul episod, veți înțelege ceea ce am scris.

În încheiere, Kim Woo Bin a mulțumit fanilor pentru dragostea acordată în ciuda neajunsurilor sale.

În prezent, actorul filmează într-un nou film, intitulat Master. Alți actori care vor juca în acest film sunt Lee Byung Hun, Kang Dong Won, Oh Dal Soo și Uhm Ji Won.

cr: yesasia

Un gând despre „Actorul Kim Woo Bin își cere scuze de la fani

  1. Emi

    Am citit articolul în engleza și el spune „present” și în opinia mea în acel context cuvântul nu era folosit cu înțelesul de „prezent” ci de „cadou”. 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s