SBS din nou le tratează pe nedrept pe IOI

Se pare că SBS încă nu le permite fetelor din I.O.I să promoveze la emisiunile lor, acestea nefiind prezente la „Inkigayo” chiar dacă erau nominalizate pentru #1.

Problema persistă încă de la debutul trupei, când mai multe canale de difuzare au refuzat să le permită trupei I.O.I să promoveze la emisiunile lor. Problema ar fi că trupa vine de la o emisiune de pe un canal rival şi anume Mnet. Unele staţii de difuzare au trcut peste problemă şi le-au lăsat pe fete să promoveze, dar altele încă le boicotează. Nu este prima dată când SBS tratează trupa cu nedreptate, fanii acesteia fiind mult mai furioşi acum.

 1. [+735, -86] SBS e mica marionetă a lui YG.
 2. [+661, -101] Nici nu ştiu cine sunt ㅋㅋ Black ce?ㅋㅋ Cred că au câștigat doar din cauza agenției

 3. [+658, -70] Uitaţi-vă la punctaj…cel puţin, IOI au puncte în toate categoriile, în timp ce Black Pink sunt pur cu SNS-ul doar.

 4. [+47, -1] SBS nu ar fi trebuit să le nominalizeze dacă nu le lasă la emisiune. Ce canal meschin

 5. [+46, -2] Desigur că SBS le va nomina pe fete, dar nu le va lăsa la emisiune. Vor să primească banii din voturile prin SMS.ㅋㅋ

 6. [+40, -2] Inkigayo e cunoscut demult pentru artiştii YG care câştigă mereu #1 aici indiferent de circumstanţe. E mica lor afacere~

 7. [+39, -1] Asta chiar e greşit… IOI totuşi au fost nominalizate, dar nu au primit niciun respect. Nu urmpresc Inkigayo,d ar pentru asta i-aş boicota. Tsk tsk.

 8. [+36, -0] Problema nu e că IOI nu au câştigat #1, ci că le-au nominalizat, dar nu le-au permis la show

 9. [+32, -0] Cred că punctajele sunt corecte, dar sunt sigur că SBS a promi că le va lăsa pe IOI la show dacă vor fi nominalizate. Deci unde sunt????

sursă: soompi, netizenbuzz

13 gânduri despre „SBS din nou le tratează pe nedrept pe IOI

  1. CLsayshellobtchz

   E si normal ca blackpink sa castige tinand cont ca melodiile lor sunt mai bune. Si cand spui ca artistii YG castiga mereu, mai informeaza-te.

   Apreciază

   Răspunde
   1. INA

    nu poti sa castigi 5 premii la inkigayo o data ce ai un triple crown(castigi 3 premii la rand) si plus ca gfriend a castigat la inkigayo,mamamoo,btob si multe alte trupe show-urile muzicale sunt bazate pe fandom si cat de bine prinde melodia ta la public nu conteza de la ce agentie esti.

    Apreciază

    Răspunde
    1. INA

     Stiu ma enerveaza astia care spun ca „au castigat pentru ca sunt de la sm sau jyp sau yg”
     daca melodia e pur si simplu tragica nici numele de sm in spate nu te poate salva,spre exemplu got7 ei nu au avut niste melodii foarte bune la inceput prin urmare nu au castigat dupa ce au inceput sa-si compuna melodiile ,sa aiba melodii pe placul ascultatorilor au castigat dupa 2 ani,si spun asta eu fiind igot7,si astia vorbesc de parca toate trupele de la agentiile mari sunt destinate succesului daca agentia nu se ocupa de tine,nu baga bani in promovarea ta o sa fi forever nugu ex.winner un start foarte bun dupa aceea pauza pt ca yg e ..yg si nu vrea sa la scoata un album cand au revenit nu au putut sa castige impotriva lui gfriend,pauza aia le-a afectat foarte mult cariera….deci daca agentiile mici isi fac treaba cum trebuie atunci trupele lor o duc bine ca de exemplu mamamoo,gfriend,btob,vixx,beast,bts etc. m-am saturat sa i aud cum spun „au castigat pentru ca au agentia in spate” „trupele de la agentiile mari nu trebuie sa-si de-a silinta sau sa munceasca” „trupele de la agentiile mici muncesc mai mult”… cum de trupele alea pe care le-am enumerat au reusit sunt de le agentii mici si ele ?..

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
 1. Toni

  Ok.. deci nu vreau sa tin parte cuiva dar recunosc ca YG este agentia mea preferata… am mai vazut articole despre aceasta emisiune si au fost si alte trupe care au castigat nu doar melodile celor din YG a mai fost spus si o spun si eu…nu conteaza agentia… conteaza melodia.. daca melodia prinde public este si normal sa primeasca voturi.. si chiar daca I.O.I nu au castigat sunt sigura ca au si ele fanii lor

  Apreciază

  Răspunde
 2. Irene

  Normal că Black Pink au câștigat. Ele au avut și perfect all-kill x2. Melodiile lor au fost mai pe placul publicului. Dacă venea Black Pink de la SM, oare ce se mai zicea? Că artiștii de la SM mereu câștigă la Inkigayo?

  Apreciază

  Răspunde
 3. Mada

  Black pink au avut 9 perfect all kill in 2 saptamani chiar si in ziua in care au luat premiu la inkigayo, deci melodia este pe placul publicului.Si din cate stiu, YG nu e in relatii bune cu unele programe si de asta nu-si promoveaza artistii pe acele programe. Si chiar nu are nici o relevanta daca yg ii are sub degetul mic pe sbs sau nu din moment ce whistle o duce cel mai bine in top-uri si e mai pe placul publicului:)))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s