Teasere noi de la Big Bang, Jessica, MV-uri de la MONSTA X și Kim Feel + altele

Big Bang dezvăluie noi teasere pentru revenirea de pe 12 decembrie.

MONSTA X lansează clipuri speciale pentru piesele Rollercoaster și White Girl.

Jessica dezvăluie teaserul pentru cel de-al doilea mini-album. Acesta se numeste Wonderland și va fi lansat pe 10 decembrie.

Akdong Musician ne arată un teaser pentru comeback-ul cu albumul întreg Adolescence (The Later Years). Lansarea va avea loc pe 3 ianuarie.

 

NCT 127 dezvăluie MV-ul piesei Good Thing. Aceasta este în colaborare cu revista ‘W‘și modele ESTEEM. Versiunea întreagă a clipului poate fi găsită pe pagina web a revistei W Korea.

Kim Feel lansează MV-ul melodiei Seongbukdong.

Thunder dezvăluie un nou teaser pentru albumul lui solo. Melodia Sign este în colaborare cu Hara.

11 gânduri despre „Teasere noi de la Big Bang, Jessica, MV-uri de la MONSTA X și Kim Feel + altele

  1. jwalker425

   Eu ar tr ? :)))) poți sa ma numești direct 😉 ..SM chiar nu are rapperi ..ci doar idoli rapperi ..ex perfect pentru „idol rapper” ..exista 1-2 cazuri in care sunt acceptabili..dar nu la un nivel in care sa ti permiți sa spui ca „x e mai bun decât Mino”..jyp n are nici macar unul care sa fie acceptabil :))).. Majoritatea au un flow ciudat, livrare proasta, sa nu mai zic de versuri.. Dar na…oameni diferiti..standarde diferite ..

   Apreciază

   Răspunde
   1. jwalker425

    Ok, tr sa explic de unde a pornit toată discuția din punctul meu de vedere.. Eu am început sa discut despre idolii rapperi din SM ptr ca afirmatia (făcută de DarkDiamond) cum ca Winner sunt mediocrii in comparație cu Exo sau SuJu la capitolul asta(rap) mi s a părut amuzanta si deloc adevărata.. Poate sa ti placa cum face el rap, avem gusturi diferite, așa cum tie îți place..da mi voie sa am si eu părerea mea..nu l cred ca fiind un rapper talentat..ca cineva ce asculta mult khip hop ..îmi e imposibil sa l consider un rapper bun.. e idolul rapper tipic 😉 argumentul cu „tu o poți face mai bine” e prostesc..nu tr sa fiu un geniu ca sa pot recunoaște unul, nu trebuie sa fiu o cântăreață grozava ca sa pot recunoaște o voce superba 😀

    Apreciază

    Răspunde
    1. deea999

     Ai si tu partea ta de dreptate,dar ar fi bine sa nu ii criticam asa de mult….ai spus ca asculti mult khip hop,te felicit pentru asta eu nu ascult asa de mult din cauza timpului……dar cum uni au ajuns la performanta pe care o au asa pot ajunge si altui ca ei. Dar asa cum ai spus fiecare avem voie sa avem opinia noastră si sunt total deacord cu asta😉😊

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s