Starship Entertainment și King Kong Entertainment au fuzionat

sistar leekwangsoo

Starship Entertainment și King Kong Entertainment au înregistrat fuziunea pe 2 ianuarie 2017.

Cele două companii vor funcționa împreună sub numele de Starship Entertainment (deci practic este o achiziție), iar departamentul care se va ocupa de actori poartă numele de ‘King Kong by Starship’. După fuziune, cei doi directori, Kim Shi Dae de la Starship și Lee Jin Sung de la King Kong, vor conduce noua companie împreună.

În mai 2015 Starship a cumpărat toate acțiunile companiei King Kong Entertainment cu scopul de a crea un parteneriat strategic. Timp de un an și jumătate cele două companii au colaborat pe diferite proiecte de piață, creând astfel un model pentru afacerile din viitor.

Starship Entertainment a declarat: ‘Prin această fuziune ne asigurăm o platformă a economiei la scară largă, înglobând aspecte-cheie ale divertismentului într-o singură companie, ne asigurăm posibilitatea de extindere pe plan internațional, creștem eficiența cu care producem divertisment de calitate, și creăm un sistem care poate procura capital pentru investiții de anvergură pentru înregistrarea produselor originale și chiar pentru Starship Entertainment, dacă este necesar’.

Specialiștii prezic că artiștii ambelor companii se vor completa foarte bine unii cu alții. În Starship Entertainment activează artiști ca SISTAR, K.Will, Boyfriend, Junggigo, Mad Clown, Yoo Seung Woo, MONSTA X sau Cosmic Girls, iar la Kong Kong Entertainment îi avem pe Lee Kwang Soo, Lee Dong Wook, Kim Bum, Kim Ji Won, Yoo Yeon Seok, Jo Yoon Hee și mulți alții. Aceștia constituie o distribuție impresionantă cu o mare capacitate de a crea produse de divertisment variate, iar compania va avea un cuvânt greu de spus pe piața locală de divertisment.

Sursa: soompi

 

Save

Save

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s