Hwayoung părăseşte BOYS24

După incidentul care a avut loc acum ceva timp când Hwayoung a spus că îi este greaţă de fani compania a luat decizia de a-l da afară din grup şi de a-i termina contractul.

Compania care se ocupă de BOYS24 este CJ E&M care anterior a decis că Hwayoung nu va particica la activităţile grupului, dar se pare că acum au luat decizia de a-l da afară.

Agenţia a declarat:

În primul rând, ne cerem din nou scuze fanilor care îi iubesc pe BOYS24, care au fost răniţi şi îngrijoraţi din cauza problemelor cu Hwayoung. Vă informăm că am decis nu doar ca Hwayoung să părăsească grupul, ci să îi terminăm contractul cu agenţia.

Cum am declarat şi pe 8, ne temem ca această problemă să afecteze imaginea trupei BOYS24, iar sinceritatea celorlalţi membri care muncesc din greu pentru ca fanii să poată vede prestaţii bune pot fi afectate. Nu am decis doar să-l excludem din grup, ci să îi şi terminăm contractul.

Vrem să ne cerem scuze din nou fanilor care au fost alături de BOYS24 şi vă promitem că băieţii vor munci din greu. Vă rog să îi susţineţi. Mulţumim.

 

sursa: Allkpop

6 gânduri despre „Hwayoung părăseşte BOYS24

 1. jwalker

  Circula pe twitter un post cum ca înregistrarea ar fi masluita in felul acesta ..o fana e prietena cu fosta lui si cica ea ar fi aranjat înregistrarea audio in felul acesta.. acum întrebarea..daca e adevărata treaba..de ce CJ nu l au aparat si l au scos din trupa ? :))

  Apreciază

  Răspunde
  1. Se Ah Autor post

   CJ nu l-au aparat pentru ca este adevarat ce a facut, Boys24 sunt la inceput de drum o singura problema ar putea fi grava. Poate daca era prelucrata CJ ar fi inspectat chestia asta, zic eu. Ca fan nu cred ca ai face asta, ci doar ai spune agentiei ca sa ia masuri. Nu stiu, asta e parerea mea

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. jwalker

    Nici eu nu tind sa cred ca e adevarat :)) ci doar o încercare a fanilor lui sa i mai salveze puțin din imagine.. Daaaaar..daca chiar se aduc dovezi ca așa e .. CJ se face de rahat :)))

    Apreciază

    Răspunde
    1. 0vershade

     Nope, chiar dacă se aduc dovezi că înregistrarea e falsă, CJ Ent nu are ce face, a procedat cum ar proceda orice altă agenție de K-pop. Tot ce contează este imaginea, dacă băiatul e sau nu vinovat contează mai puțin. Adică deloc.
     Vă amintiți episodul cu Tzuyu și stegulețul? Cum și-a cerut public scuze deși ea personal nu avea absolut nicio vină (nici măcar nu exista vreo vină, meh)? Sau cum Bom Park a fost ascunsă atâta vreme pentru niște pastile despre care probabil habar nu avea că erau ilegale în Coreea, și cum trupa a ajuns să se destrame din cauza asta? Ravi pentru clipul melodiei ”Bomb”, Kim Yoo Jung pentru că s-a uitat la unghii, băiatul ăla care n-a atins-o pe Somi, etc etc etc, o groază de scuze stupide la fiecare două zile 😀
     Imaginea e totul și percepția publicului, situația reală în care se găsește interpretul contează cam cât o gămălie de ac. Practic dacă publicul nu te place la un moment dat, indiferent pentru ce, că stai câteva secunde pe scenă și nu faci nimic, că te uiți câș vreo 2 secunde, că nu știi vreun erou din istorie sau că-ți place vreun alt idol, trebuie musai să-ți ceri scuze cu cenușa-n cap!
     Acestea fiind spuse, probabil Hwayoung chiar a spus lucrurile alea, și-l apreciez pentru momentul de sinceritate. Sunt sigur că muuuuuulți idoli gândesc așa :))))))

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s