Yeri din Red Velvet ar trebui să-și schimbe stilul?

Recent, internauții coreeni au discutat despre stilul lui Yeri din Red Velvet. Potrivit coreenilor, stilul trupei Red Velvet s-a schimbat semnificativ odată cu înlocuirea stiliștilor fetelor, dar nu spre bine. Cel mai mult s-a discutat despre stilul mezinei din Red Velvet.

Comentariile coreenilor:

[+164, -5] Stiliștii pun în evidență doar neajunsurile fetelor. În perioada ”Dumb Dumb”, ele nu purtau paltaloni scurți, dar după ce Joy și Wendy au adăugat câteva kilograme, le-au pus să-i poarte ㅋ ㅋㅋㅋ Acum, când fetele sunt slabe, poarte fuste până la genunchi. Ce naiba?

[+109, -1] Oare nu e din cauza că este de talie joasă? Și eu am talia joasă, iar când port fustiță arăt la fel … din acest motiv nici nu le port.

[+88, -7] Toate problemele trupei Red Velvet pot fi soluționate odată cu înlocuirea stiliștilor.

[+50, -2] Este adevărat, stiliștii nu-și fac bine treaba, aleg ținute nepotrivite pentru membrele Red Velvet. Își face bine treaba? Numiți aceasta o treabă bună? Foștii stiliști lucrau foarte bine, machiajul arăta frumos, dar acum, aceste eleve arată ca niște ajumma. În primele 2 poze veți vedea munca fostei stiliste.

[+43, -0] Stilista ar trebui să se întoarcă.

[+29, -1] Este din cauza că are un corp urât. Stiliștii încearcă să o îmbrace frumos. Yeri este îmbrăcată astfel încât picioarele ei să pară mai lungi și pentru a-i ascunde alte defecte.

cr: yesasia

2 gânduri despre „Yeri din Red Velvet ar trebui să-și schimbe stilul?

  1. BTS AL

    Oare de ce nu pot fii stilisti din SM simpli,fara sa le puna o caciula din 90 iarna,o rochie din 96?.Ei cred ca daca ii imbraca cu tot felul de porcarii sunt mai buni la moda dar nu vad ca toti arata ca naiba cu hainele lor.Singuri care se imbraca decent in ultima perioada sunt cei din exo.Oare de ce nu pot fi imbracati cei din NCT ca BTS si RV ca BP?Nu suport cand ii vad cu asemenea haine si frizurii.De asta nici nu prea urmaresc RV,imi place foarte mult perioada DUmb Dumb si Ice cream cake.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s