Jo Jang Suk spune din ce trupă k-pop ar dori să facă parte

Actorul Jo Jung Suk a apărut în show-ul”Entertainment Weekly” pe 13 mai.

Pe parcursul emisiunii, acesta a dansat și a cântat, astfel, arătându-și abilitățile pe care le-a acumulat prin munca sa în diverse musicaluri. Reporterul l-a lăudat pentru spectacolul lui stelar și i-a pus următoarea întrebare, „Dacă ai putea să te alături unui grup k-pop, care ar fi acela?„. Răspunsul lui Jo Jung Suk nu a fost altul decât celebra trupă EXO.

Actorul a explicat „Din moment ce sunt prieten cu Do Kyungsoo (D.O), cred că mă vor trata bine, nu?” Când a fost întrebat lângă cine i-ar plăcea să stea când va evolua pe scenă, acesta l-a ales din nou pe D.O., iar după un moment de gândire a precizat „Oh, așteaptă. Cel mai probabil deja are lângă cine să stea. Cred că va trebui doar să mă strecor între ei.”

Jo Jung Suk și Do Kyungsoo au devenit apropiați când au lucrat împreună pentru „My annoying brother.”

Sursa: soompi

3 gânduri despre „Jo Jang Suk spune din ce trupă k-pop ar dori să facă parte

  1. anka1723

    Cat de dragut. Nici nu ma asteptam sa aleaga alta trupa avand in vedere ca acestia doi au jucat intru-un film si pe langa asta au o prietenie buna

    Apreciază

    Răspunde
  2. YG Stan

    Ce dragut! Nici eu nu ma asteptam sa aleaga alta trupa avand in vedere situatia data. Poate ma asteptam putin sa-i aleaga pe BTS dar nu prea stiu de ce.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu