K-Idol Facts: RiSe

 • Nume: Kwon Rise (권리세)
 • Grup: Ladies Code
 • Pozitie: Vocal
 • Data Naşterii: 16 august 1991
 • Data Decesului: 7 septembrie 2014
 • Înălţime: 166 cm
 • Greutate: 45 kg
 • Grupa sanguină: B

 1. RiSe s-a născut în Fukuoka, Japonia.
 2. Vorbea fluent limba coreeană şi cea japoneză.
 3. A urmat studiile la Fukushima Korea Junior High School, Tokyo Korean School şi Seikei University.
 4. A absolvit facultatea de economie şi administraţie a afacerilor.
 5. Porecla ei era Pure Code.
 6. Din trupă se înţelegea cel mai bine cu EunB, de care avea deseori grijă.
 7. În 2009, a participat la concursul Miss Korea în calitate de reprezentantă a Japoniei  şi a câştigat premiul Korean Abroad Award.
 8. În 2011, a fost printre primii doisprezece participanţi la Star Audition The Great Birth şi şi-a făcut apariţia la emisiunea We Got Married, împreună cu David Oh, cu care a filmat o reclamă pentru LG Optimus 3D.
 9. Prima agenţie cu care a semnat a fost KeyEast Entertainment.
 10. După ce contractul cu agenţia a expirat în 2013, ea şi-a dorit să se concentreze pe cariera sa de cântăreaţă, alăturându-se agenţiei Polaris, şi mai apoi debutând în Ladies’ Code.
 11. RiSe a apărut în videoclipul melodiei „What You Wantde la Kanto, în colaborare cu Kim Sunggyu din INFINITE.
 12. Împărţea camera cu EunB și Ashley.
 13. Pe 27 aprilie 2013, Sojung și RiSe au participat la deschiderea unui meci de baseball. Ambele purtau tricouri cu numele lor, alături de un număr. Numărul de pe tricoul lui RiSe a fost 11, iar la un alt meci de pe 1 aprilie 2014, ea a purtat un tricoul cu numărul 35.
 14. Ea a spus: „Dacă EunB e supărtată, întreaga lume e supărată, iar dacă ea e fericită şi întreaga lume e fericită.
 15. Cred că suntem cele mai frumoase când dansam. Poate nu te poţi exprima prin cuvinte, dar poţi arăta cât eşti de frumos dansând. Cred că este cel mai bun de a arăta asta.” Aceste cuvinte le folosea RiSe pentru a comenta coregrafia piesei „Pretty, Pretty”.
 16. Înmormântarea ei a avut loc la Seoul Memorial Park pe 9 septembrie. Ulterior, a fost incinerată, iar cenuşa ei a fost dusă în Japonia, unde a mai avut loc o înmormântare, la care a venit familia şi prietenii ei apropiaţi.
 17. La o săptămână de la decesul ei, Polaris a lansat videoclipul „I’m Fine Thank You”, pentru a le onora pe membrele pierdute.
 18. La sfârşitul lunii mai a anului 2015, a fost anunţat un concert memorial pentru EunB şi RiSe ce a avut loc în Tokyo, Japonia la Shinagawa Stellar-ball, în cinstea visului lui RiSe ca trupa să concerteze în ţara ei natală.
 19. La concert, ce ulterior a avut loc pe 22 august, Sojung a spus: „Sper ca această piesă să ajungă la RiSe-unnie şi EunB-unnie. Noi, membrele Ladies Code, vom rămâne întotdeauna cinci. Vă rog să aveţi grijă de noi şi să nu ne uitaţi.”, iar colega ei, Ashley, a adăugat: „ Visul lui RiSe era ca să concertăm în Japonia. Sunt sigură că ea şi EunB se gândesc la noi chiar acum. Pentru noi, ele erau îngeri, prietene şi familie. Îmi e dor de ele. Vă rog să vă amintiţi pentru totdeauna de ele.

2 gânduri despre „K-Idol Facts: RiSe

 1. Juckie20

  Primul „facts” cu un idol care nu mai e printre vii. Îmi pare rău și acum de ele. Chiar îmi vine sa plang.😢 Erau și sunt atât de frumoase. Sunt bine acolo unde sunt ele.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s