Lansări de săptămâna trecută

https://0.soompi.io/wp-content/uploads/2017/07/31020505/Shannon.png

Săptămâna care a trecut a fost o surpriză pentru mine!

Nu datorită celor două melodii lansate de Girls’ Generation, care au ECLIPSAT toată industria muzicală din Coreea din ultimele zile, ci pentru că au fost foarte multe melodii care mi-au plăcut. Sau poate am fost eu într-o dispoziție mai bună, cine știe?

Începem cu Shannon Williams, care a revenit cu melodia ”Hello”, una dintre cele mai bune piese ale sale!

 

Debutul fetelor de la Real Girls Project (o fi nume temporar?) este foarte distractiv, la fel ca melodia cu aceeași temă a celor de la defuncta Orange Caramel.

 

Proaspăt ieșit din vâltoarea concursului ”Produce 101”, Kim Samuel lansează debutul său în colaborare cu Changmo, piesa ”Sixteen”.

 

Amuzant și debutul fetelor de la Apple.B (multe debuturi săptămâna asta!), o întoarcere la conceptul ”Gee”.

 

Dacă tot nu înțeleg ce spun rapperii coreeni, măcar să le văd pe Kisum și Yoo Sung Eun alintându-se într-un rap ”roz”, cu floricele și curcubeie…

 

Trupa The Rose seamănă a Coldplay, după cum au observat și alții. Ceea ce e și bine și rău. E bine pentru că e rock, e rău pentru că…meh, Coldplay?

 

Raina, ca și Kei de la Lovelyz, are o frumusețe aparte, iese ușor în evidență, iar asta e singurul plus al acestui videoclip. E bine că avem scene cu masa de la restaurant, pentru că exact asta și este piesa: o melodie de restaurant.

 

Ti-ti-titlul melodiei arată ca o bâl-bâl-bâlbâială, și nici melodia nu este di-di-diferită. Are o grămadă de con-con-concepte adunate la la la un loc. Vi-vi-vizionare pl-pl..ah, fuck it!

 

Eu nu am detectat nicio melodie aici. Ceva sunete alandala acolo… Park Kyung din trupa Block B revine cu melodia ”Wiped”.

Oau, o melodie slow care nu mă enervează! Cineva să repare universul, vă rog. GB9 cu melodia ”Joa”. Bilă albă… notați în calendar.

 

Știți sentimentul acela apăsător care te învăluie atunci când îi spui persoanei de care ești atras ce simți iar acea persoană vrea să fiți ”doar prieteni”? Cam așa e și melodia lui Eom Ji Hee

 

Nada loco aici. Tot mă întreb dacă Loco știe ce înseamnă ”loco”.

 

Și o melodie bonus: pentru cei interesați de activitățile fostului membru EXO, Kris Wu revine cu melodia ”6”. Și cu un videoclip plin de jocuri video pe care fanii săi nu au cum să și le amintească…

 

În speranța că nu ne omoară canicula până lunea viitoare, vă las cu un gând despre iarnă, zăpadă, răcoare…

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s