K-Actor Facts: Ryu Jun Yeol

Imagini pentru ryoo joon yeol

 • Nume: Ryu Jun Yeol
 • Profesie: Actor şi model
 • Data nașterii: 26 septembrie 1986
 • Zodie: Balanţă
 • Înălțime: 183 cm
 • Greutate: 65 kg

 1. Ryu Jun Yeol s-a născut în oraşul  Suwon, Coreea de Sud.
 2. Este într-o relaţie cu Hyeri din Girls’ Day.
 3. A studiat la Universitatea Suwon, departamentul de Teatru şi Film.
 4. A fost ales ca „Cea mai populară stea ascendentă din 2016” la categoria dramelor și filmelor, potrivit unui studiu realizat de Sports Donga. A luat primul loc cu 10.138 din 13.974 voturi.
 5. A avut prima întâlnire a fanilor pe 2 aprilie 2016 la Universitatea Yonsei, unde cele 1500 de bilete disponibile au fost vândute în doar două minute.
 6. Pe data de 16 august 2017, agenția actorului, C-JeS Entertainment, a confirmat că este într-o relaţie cu membra Girls’ Day, Hye Ri. Cei doi s-au apropiat după ce au jucat împreună în drama ‘Reply 1988‘.
 7. Actorul a dezvăluit că în trecut lucra part-time şi vindea lucruri pentru fani la un concert SHINee.
 8.  Ryu Jun Yeol a vorbit despre rolul său din filmul The King.” Acesta a mărturisit că Choi Doo Il, personajul său din film, nu era la început un fumător, însă pe parcursul filmărilor, scenariştilor le-a venit ideea de-al face unul. Actorul a afirmat că în ciuda faptului că este un nefumător, a fumat cel puţin un pachet de ţigări în timpul filmărilor.
 9. „Poţi realiza orice, atât timp cât nu-ţi lipseşte voinţa.”
 10. Odată cu „Reply 1988,” actorul a fost numit „cel mai frumos” actor urât. Pentru Ilgan Sports, acesta a răspuns comentariilor răutacioase, spunând: ”Oamenii spun că acţionez cu urâţenie. Asta nu mă deranjează, deoarece îmi place aspectul meu. Nu sunt frumos şi nici nu ies în evidenţă, însă am nişte trăsături normale şi comune. Există momente în care, aceste trăsături mă ajută la interpretări. Nu am nicio plângere referitoare la aspectul meu.”
 11. Când actorul a fost întrebat dacă se simte neliniştit din cauza personajelor pe care urmează să le interpreteze, acesta a răspuns: ”Dacă mi-ar păsa de asemenea lucruri, ar putea apărea efecte secundare. Desigur că şi aspectul contează, însă există un anumit sentiment pe care fiecare personaj sau persoană îl emite şi arată că înfăţişarea este ceva ce nu poate fi schimbat ori de cât de mult ai vrea.
 12. Este bun prieten cu Suho din EXO. Cei doi s-a apropiat când au jucat împreună în filmul ‘Glory Day‘.
 13. Odată, actorul se odihnea în cafeneaua din clădirea MBC, într-una din pauzele de la filmările pentru drama ‘Lucky Romance‘. De asemenea, acolo se aflau și o mulțime de fani ai trupei NCT 127, care așteptau ca grupul să înceapă înregistrarea pentru prestația de la emisiunea muzicală Show Champion. Când un reprezentant al show-ului a venit pentru a îndeplini lista de admitere, fanii și-au părăsit locurile și au alergat către el, iar Ryu Jun Yeol li s-a alăturat lor. Cand i-a întrebat ce trupa era, a spus că nu ştia cine sunt NCT 127.
 14. Junsu din JYJ i-a dăruit un frigider de kimchi.
 15. Îi place fotbalul.
 16. Ahn Jae Hong, Ko Kyung Po şi Park Bo Gum (actorii din „Reply 1988”) i-au luat, brusc, lenjeria lui Ryu Jun Yeol aruncând-o unul altuia, în emisiunea „Youth Over Flowers.
 17. Actorul are un căţeluş pe nume Choa.
 18. A scăpat de serviciul militar obligatoriu, deoarece el s-a înrolat în armată ca ofiţer public în 2007.
 19. În prezent, are un contract agenţia C-Jes Entertainment.
 20. A debutat în drama ‘The Producers‘, în 2015.
 21. Tot în 2015, joacă în filmul ‘Socialphobia‘. Câştigă primele premii la Korea Academy of Film Arts (KAFA) Awards – Xinyang Spirit Award şi la Max Movie Award – Cel Mai Bun Actor Nou-Venit.
 22. În 2015-2016, a jucat în drama ‘Reply 1988’. A câştigat 5 premii la festivităţile de premiere.
 23. În 2016, joacă alături de actriţă Hwang Jung Eum în comedia romantică ‘Lucky Romance’. Câştigă două premii la Asia Artist Awards –  Rookie Award şi la 2016 MBC Drama Awards – Rookie Award – Male.
 24. Anul acesta, a jucat în filmul ‘The King’, alături de Jo In SungJung Woo-Sung şi Bae Sung-Woo.
 25. Tot în 2017, joacă în filmul A Taxi Driver”. Este primul film coreean din 2017 ce atinge numărul de 7 milioane de vizualizări într-un timp relativ scurt, mai precis 11 zile.
 26. În horoscopul chinez, Ryu Jun Yeol este tigru.
 27. Seamănă cu Chanhyuk şi Soohyun din Akdong Musician.
 28. Are cont de Instagram:

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s