Citate… (6)

După aproape un an de zile, revin cu un nou post. Articolul îi este dedicat în totalitate lui Lee Hyori. 

 1. Vreau sa spun asta tuturor: eşti perfect aşa cum eşti acum. Nimeni nu mi-a spus asta mie. Sper că oamenii pot să gândească în felul acesta: sunt grozav aşa cum sunt. Sunt bine. Chiar dacă nu pot să ating nivelul de succes pe care societatea îl impune, chiar dacă sunt dată la o parte, sunt frumoasă aşa cum sunt. Sunt drăguță, sunt foarte ok fără să fiu nevoită să mă gândesc la părerile altor oameni sau stereotipurile lor.
 2. Nu vreau să mă agăț de lucruri mărunte şi să plâng din cauza unei iluzii de primăvară care va dispărea după ce mă trezesc.
 3. Am decis, la un moment dat, să ascult vocea din interiorul meu. Această voce îmi spunea că îmi doresc să fiu fericită cu adevărat.
 4. Cred că oamenii au (în mod natural) o inimă bună. Pe măsură ce îşi trăiesc viața, ei încep să concureze unii cu alții.
 5. Pentru a reuşi să-ți schimbi stilul de viață e necesar mult curaj.
 6. După o şedință foto sau o filmare pentru o reclamă, totul e modificat prin programe foarte mult. Nu cred că oamenii ştiu asta. Dacă vrei să te ridici la standardele acestei societăți care vrea tinerețe şi frumusețe, vei fi stresat.
 7. Vreau să continui să învăț, să experimentez lucruri noi.
 8. Oamenii sunt cel mai fericiți atunci când au parte de libertate.
 9. Acum, fericirea pare să fie echivalentă doar cu bunurile pe care le ai, întâlneşte persoana x sau lucrează în compania y. Am experimentat toate aceste lucruri, dar fericirea adevărată nu se reduce la asta. Adevărata fericire constă în a face lucrurile pe care doreşti să le faci, în felul pe care-l doreşti tu.
 10. M-am gândit ‘ sunt fericită? Am făcut mulți bani, dar sunt fericită? Sunt o cântăreață cunoscută, dar sunt cu adevărat fericită’ ?
 11. Fericirea apare atunci când nu te gândeşti că trebuie să fii fericit.
 12. M-am gândit că nimeni nu mă va plăcea dacă nu mă îmbrăcam drăguț şi vorbeam frumos. Dar asta s-a întâmplat nu pentru că oamenii chiar nu mă plăceau, nu mă plăceam eu pe mine.
 13. E bine să plângi, faptul că faci asta te ajută să te descarci.
 14. Nu e important locul în care locuieşti sau felul în care o faci, să fii fericit unde o faci(locuieşti) e cel mai important.
 15. Eşti, probabil, mult mai puternică decât crezi. Ştiu că asta suna a clişeu, dar trebuie să ai o gândire pozitivă.

2 gânduri despre „Citate… (6)

  1. jwalker Autor post

   Ba cred ca e exact opusul 😁 acum e fericita cu adevarat si vorbeste despre asta pentru a atrage atentia.. citatele le am luat majoritatea folosindu ma de interviurile ei (trecut si mai recente) sau sfaturi pe care le a oferit oamenilor prezenti in emisiunea ei..

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s