K-Actor Facts: Yoon Si Yoon

 • Nume: Yoon Dong Gu
 • Nume de scenă: Yoon Si Yoon
 • Profesie: Actor, Entertainer, Cântăreț
 • Data nașterii: 26 septembrie 1986
 • Zodie: Balanță
 • Înălțime: 178 cm

 1. Yoon Si Yoon s-a născut în Suncheon, Coreea de Sud.
 2. Este singur la părinți.
 3. Când era mic, a fost crescut de către bunicii săi.
 4. Yoon Si Yoon a mers la o școală tradițională din Seodang unde a învățat caracterele chinezești și maximele lui Confucius.
 5. A învățat la Liceul Pungdeok.
 6. A studiat la Universitatea Gyeonggi, Departamentul de Arte și Multimedia.
 7. Această a scris cântecul Grandpa’s Bicycle pentru show-ul de divertisment – Barefooted Friends – unde vorbește despre copilăria lui unică.
 8. Și-a schimbat numele în timpul facultății la recomandarea agenției.
 9. Știe spaniolă la un nivel de bază.
 10. Porecla sa este Donggu.
 11. Îi place când lumea îl numește Flower Boy. Acesta a declarat – „Încă sunt un actor tânăr, iar dacă sunt numit așa înseamnă că oamenii cred că sunt fermecător.”
 12. Acesta a dezvăluit că el trebuie informat cu cel puțin o lună înainte că va filma pentru o nouă dramă, deoarece se îngrașă când nu mai filmează și trebuie să aibă timp să slăbească.
 13. În timpul filmărilor pentru drama High Kick Through the Roof a fost diagnosticat cu virusul H1N1. Echipa  de producţie a asistat pentru un timp filmările, pentru ca actorul să aibă timp de recuperare.
 14. Nu-i place ca cineva să-l gâdile. Când au filmat pentru serialul Flower Boys Next DoorPark Shin Hye mereu îi plăcea să-l tachineze pe tema asta.
 15. Se roagă în fiecare zi și scrie într-un jurnal special lucrurile pentru care este recunoscător.
 16. Yoon Si Yoon este unul dintre cei mai iubiți actori coreeni.
 17. Iubește foarte mult cărțile. Are peste 2000 de cărți acasă la el. ( 😮 vreauu și eu acoloo).
 18. Actorul a spus că își dorește să-și lase mustață, dar știe că nu îi stă bine.
 19. A fost fluent în chineză, dar a admis că a uitat tot.
 20. Nu-i place băutura și fumatul.
 21. Actorul a debutat cu sit-com-ul ‘High Kick Through the Roof’. Rolul său de adolescent semi-rebel l-a adus în atenția publicului.
 22. În 2010, primește rolul principal în serialul King of Baking, Kim Takgu. Scriitoarea acestei drame l-a văzut pe actor cum a jucat în sit-com și l-a ales pe el pentru rolul principal. Producția a fost una dintre cele urmărite show-uri tv din anul 2010, iar ultimul episod a avut un rating de peste 50.8% din vizualizări. Astfel, a cunoscut faima cu acest rol.
 23. Datorită popularității, a fost ales alături de Lee Young Ah ambasadori ai Provinciei Chungcheong de Nord.
 24. În 2010, debutează pe marele ecran cu rolul principal în filmul horror Death Bell 2: Bloody Camp.
 25. În 2012, joacă în web-drama japoneză Brand Guardians, ce are la bază povestea unui tânăr coreean ce merge în Japonia pentru a deveni un fashion stilist.
 26. Tot în anul 2012, joacă într-o altă producție non-coreeană și își face debutul pe piața actoriei din China. Acesta primește rolul principal în serialul Brand Guardians.
 27. Imediat după ce și-a terminat serviciul militar, a primit un alt rol principal și asta în drama fantastică Mirror of the Witch de pe canalul TV JTBC.
 28. Din luna mai 2016, a devenit un membru permanent al echipei show-ului de divertisment 2 Days & 1 Night.
 29. S-a înrolat în secret în Forțele Marine ale Republicii Coreea de Sud. Anterior, starul și-a exprimat dorința de a se înrola în liniște pentru a nu le face vreun rău celorlalți soldați. Pe 27 ianuarie 2016, a fost eliberat.
 30. A jucat în două filme – ‘Death Bell 2: Bloody Camp’ (2010) și Mr. Perfect (2014).
 31. Câteva seriale în care a jucat – ‘King of Baking, Kim Takgu’ (2010), Me Too, Flower! (2011), ‘Flower Boys Next Door’ (2013), Prime Minister and I (2013/2014), ‘Mirror of the Witch’ (2016), Three Color Fantasy – Romance Full of Life (2017) și Hit The Top (2017).
 32. Acesta a fost gazda evenimentului ”KBS Song Festival”.
 33. Actorul a cântat mai multe OST-uri pentru dramele sale.
 34. Yoon Si Yoon a apărut în videoclipurile mai multor piese, printre care Lonely Voyage de la Kim Dong RyoolI Promise You de la Park Hyo Shin și Still There de la Shin Hye Sung.
 35. În 2009, la ”MBC Entertainment Awards” câștigă premiul pentru Cel Mai Bun Cuplu alături de actrița Shin Se Kyung cu producția ‘High Kick Through the Roof’.
 36. În 2010, Yoon Si Yoon câștigă 5 premii cu serialul ‘King of Baking, Kim Takgu’, printre care Cel Mai Bun Actor Nou-Venit (”Korea Drama Awards”), Premiul de Popularitate (”Korean Culture and Entertainment Awards”), Daesang/Marele Premiu Pentru o Dramă (”Korean Entertainment Culture Awards”), Cel Mai Bun Cuplu alături de actrița Lee Young Ah și Premiul de Excelență, Actor Într-o Dramă (”KBS Drama Awards”).
 37. În 2012, la festivalul ”Asia Top 10 Popular Star Awards” câștigă premiul Top Ten Asian Stars.
 38. În 2016, câștigă Rookie Award in Variety la ”KBS Entertainment Awards” cu prestația sa din show-ul de divertisment ‘2 Days & 1 Night’.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s