Un grup de experți au ales cei mai buni artiști și cele mai bune melodii din 2017!

Mai mulți specialiști din showbizul coreean au ales artiștii cei mai populari, care reprezintă valul Hallyu în 2017 și cele mai bune melodii. Cine să fie oare aceștia? Aruncă o privire peste materialul ce urmează și vei afla!

Portalul de știri JoyNews24 a efectuat recent un sondaj, care a avut loc în perioada 15 – 24 octombrie. Sondajul a implicat mai mult de 200 de profesioniști din domeniul divertismentului, inclusiv companii de divertisment, producători și reporteri.

Grupul BTS a fost desemnat cel mai popular brand k-pop în 2017, primind 82 de voturi din partea profesioniștilor din industrie.

Trupa Wanna One s-a clasat pe locul 2, cu un total de 45 de voturi, iar locul 3 i-a revenit agenției SM Entertainment, care a adunat 20 de voturi. Pe locul 4 avem trupa EXO cu 15 voturi, iar proiectul ”Produce 101 Season 2” s-a clasat pe 5, cu un total de 14 voturi.

Grupul Big Bang, în ciuda faptului că se află în hiatus, a obținut 6 voturi, în timp ce IU, G-Dragon din Big Bang, TWICE și YG Entertainment au adunat câte 3 voturi. Alte voturi au fost acordate agențiilor CUBE Entertainment, Pledis Entertainment, CJE&M, JYP Entertainment, trupei NU’EST, etc.

Când profesioniștilor li s-a cerut să numească cel mai bun artist din 2017, cei de la JoyNews24 au recunoscut că lupta cea mare s-a dat între trupele Wanna One și BTS. În cele din urmă, Wanna One a ieșit pe primul loc, adunând 50 de voturi, iar BTS pe 2, cu 44 voturi.

Pe locul 3 s-a clasat IU, care a obținut 18 voturi, în timp ce TWICE și Bolbbalgan4 au adunat câte 9 voturi.

Opt voturi i-au revenit lui Yoon Jong Shin, iar EXO s-a ales cu 4 voturi. Heize și Sunmi au câștigat câte 3 voturi, iar câte 1, 2 voturi le-au revenit următorilor artiști: MAMAMOO, Davichi, The Black Yirts, Lee Hyori, Zico din Block B, Penomeco, BTOB și alții.

Primul loc în lista celor mai bune melodii din 2017 l-a ocupat piesa ”Like It” de la Yoon Jong Shin, care a adunat 49 de voturi de la grupul de profesiniști, iar melodia ”Pick Me” de la ”Produce 101 Season 2”, care de asemenea a fost inclusă și pe albumul de debut al trupei Wanna One, a primit 45 de voturi. Alte melodii de la Wanna One care au primit voturi: ”Energetic” – 3 voturi, ”Never” – 2 voturi.

Heize cu melodia ”You, Clouds, Rain” a ocupat locul 3 cu 19 voturi, iar locul 4 i-a revenit trupei Red Velvet cu melodia ”Red Flavor”, care a adunat 13 voturi.

IU a primit 12 voturi pentru melodia ”Through the Night”, iar pentru piesa ”Autumn Morning” – 4 voturi. ”Signal” de la TWICE  a obținut 3 voturi, iar ”Knock Knock” doar 2.

Pentru ”Gashina” a lui Sunmi au votat 5 experți, iar pentru OST-ul dramei ”Goblin””I Will Go to You Like the First Snow”, care este cântat de Ailee, s-au acordat 3 voturi.

Melodia ”Some” de la Bolbbalgan4 a primit 4 voturi, în timp ce ”DNA” de la BTS, ”Ko Ko Bop” de la EXO, ”If It Was You” de la Jung Seung Hwan și ”Beautiful” de la Crush au adunat câte 2 puncte.

sursa

11 gânduri despre „Un grup de experți au ales cei mai buni artiști și cele mai bune melodii din 2017!

 1. Dana's

  Vb strict personal, pentru mine BTS sunt in frunte la orice categorie. Mie mi-au demonstrat de ce sunt in stare, că sunt talentați și pun mult suflet în munca lor.
  Acum, daca asta e părerea specialiștilor e treabă lor, nu-i pot contrazice că mi-aș bate gura degeaba. In plus e părerea specialiștilor coreenii, care nu cred că diferă de părerea coreenilor de rând.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Julietta

   Sincer cind am vazut ca au ales Wanna One am ramas uimita. Pentru ei ajunge 3 luni de debut pentru a invinge o trupa ce a dominat aproape tot anul.
   Scuzatima dar asta e prea. Apoi Energetic mai buna ca Gashina sau alte piese exceptionale?
   Fara suparare dar Energetic e o oarecare melodie de idoli.
   In rest nu- mi prea pasa. Felicitari la toti, dar pentru mine Wanna One sunt cazul „Twice”, chiar daca sunt mult mai talentati.

   Apreciază

   Răspunde
   1. C.Moraru 💕 -> 🐉&🍑&🌹&💎 Autor post

    De fapt, Wanna One a facut in 3 luni ceea ce altii n-au reusit sa faca in ani de zile :)) E primul grup care a vandut peste 500.000 de exemplare cu albumul de debut. A castigat 15 premii la show-uri muzicale, melodia de debut a avut perfect all-kill. ”Energetic” are multe vanzari digitale, cred ca face parte din top 5 din acest an.
    Wanna One are o popularitate uriasa in Coreea, asa cum are BTS in strainatate. Wanna One a primit statutul de trupa de top ”super vedeta” (asemeni EXO, BTS, TWICE, Big Bang, SNSD), iar Daniel, centrul trupei, este una dintre cele mai influente 3 personalitati din Coreea in 2017. Primul e presedintele Coreei, al doilea Daniel, al treilea – nu i-am retinut numele. E imposibil sa spuneti ca nu merita acest lucru. Nu ca as fi fana si ii apar, dar chiar sunt foarte faimosi in Coreea + castiga sume uriase de bani. Nu m-as mira daca Wanna One ar castiga premiul pentru ”CEA MAI BUNA TRUPA MASCULINA” la MAMA 2017. Sunt sanse chiar foarte mari ca sa castige.

    Dupa mine, cele mai populare trupe de baieti în Coreea la moment sunt EXO si Wanna One, apoi vine BTS, Seventeen, WINNER, NUEST, GOT7 și restul.

    p.s. Daca Wanna One nu sunt prea populari in strainatate, asta nu inseamna ca nu sunt populari. Pana la urma, coreenii spun ultimul cuvant.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Emm

     Ai dreptate. Nu trebuie sa subestimam fanii coreeni, plus ca trupa Wanna One ii formata din idoli care au sau nu debutat deja, unii dintre ei având fanii proprii înainte sa se alăture grupului cum este și cazul lui Minhyun. Și dacă nu ar fi buni, nu cred ca ar avea atâta faima. ☺

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
    2. Julietta

     Sa admitem doar ca au ajuns unde sunt datorita p101s2, daca erau doar cu piesele lor nu cred ca erau asa sus. Oricum nu-mi prea pasa, doar ca eu urmaresc de-obicei o trupa dupa muzica, si pentru mine o trupa de artisti-cintareti trebuie sa obtina popularitatea in dependenta de muzica lor. In ultimul timp cam asa e kpopul,parca .
     P.S. In Corea bts nu sunt chiar la nivelul trupei seventeen.

     Apreciază

     Răspunde
     1. C.Moraru 💕 -> 🐉&🍑&🌹&💎 Autor post

      Nu, n-am zis ca BTS sunt la nivelul Seventeen, m-am refirit la faptul că sunt pe locul 3 la popularitatea (parerea mea), dar in nici un caz la nivelul Seveenteen, ca e logic ca nu sunt.
      Da, e adevarat ca au popularitate datorita show-ului, dar ce sa-i faci. Pana la urma, intotdeauna trupele cu multi fani castiga.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
 2. Ana

  Nu vă uimiţi de poziţia grupului BTS, doar vorbim de Coreea, ei nu sunt apreciaţi aşa mult acolo
  Iar Wanna One, sau mai bine zis Wanna Kang Daniel, e popular în Coreea pentru felul lor cum arată, să nu vă puneţi sa-mi ziceţi că talent, sau ceva, stiu că au talent, asta au mulţi, şi nu sunt acolo unde au ajuns ei, deci da, pot să zic că Kang Daniel a ridicat acest grup

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. susodoi

  Da.. ăştia de BlackPink nu au auzit?
  Numai pentru ca câștiga foarte multe premii și fac multe comebackuri le considera așa bune pe Twice? Treaba asta cu coreenii e foarte discutabila.. nu stiu, parcă efectiv nu le pasa de talent.(Și nu zic de baieti, ca la ei e ok. Wanna One sunt buni după părerea mea) dar de fete zic, măi. Is cu o ureche pe cap și una în alta parte..Aparent.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s