Lansări de săptămâna trecută (5nov2017)

Revin cu rubrica obișnuită de luni seara. Fără prea multă pălăvăgeală, să vedem ce avem.

Din punctul meu de vedere Odd Eye Circle, parte a grupului LOONA, ar putea foarte bine să devină o trupă separată. Mi s-ar părea foarte ciudat să le văd revenind la conceptele de cute-girl alături de celelalte 9 alte membre… parcă atâtea erau, 12 fete, nu?

 

Cred că am văzut anunțuri legate de această piesă pe blog, dar nu am mai găsit anunțul propriu-zis pentru VAVShe’s Mine. În caz că lipsește, îl aveți aici: probabil cea mai bună piesă de săptămâna trecută 🙂

 

Slavă cerului și tuturor zeităților care au creat coreencele și binecuvântate fie mănuțele tuturor chirurgilor plastici de prin Gangnam, că tare frumușel le-au mai aranjat pe fetele astea! Dacă ar fi fost și un creator de muzică mai de doamne-ajută prin preajmă, ar fi fost minunat.

 

Nu am priceput dacă Nick&Sammy sunt fericiți că s-au despărțit de prietena… lor(?) sau sunt necăjiți, dar cel puțin le-a ieșit o melodie de restaurant de toată pomina. Restaurant de sandvișuri, mai exact, doar acolo aș asculta melodia asta.

 

Cineva să-mi spună, vă rog, cu ce seamănă melodia asta – a doua de restaurant pe săptămâna trecută – că îmi stă pe creier și nu reușesc să-mi dau seama unde am mai auzit-o.

 

Mi se pare mie, sau modelul din clip seamănă cu Song Hye Kyo? Mind U revine cu melodia If.

 

Nieah cu melodia Baby I. Reacția mea: neah!

 

Mix Nine e un program de survival de la YG Entertainment. Melodia Just Dance e potrivită pentru perioada în care favoriții tăi sunt în sala de antrenamente, pregătindu-se pentru următorul album extraordinar de scump.

 

Muzie lansează Sindorim, o melodie cu ceva puls, deși nu tocmai genul meu. Recomand pentru o schimbare de tempo în lista de melodii.

 

Ca regulă generală, sunt pentru tot felul de experimente și direcții noi în muzică, dar piesa Cheerleeder de la Stella Jang nu mă convinge. Poate vouă vă place?

 

Mi-a amintit de Ned and Jimbo de la South Park, ăsta e singurul merit al acestui clip. Te heh hehe.

 

Cică Today’s Hot Songhot pe naiba, nici măcar frumusețea ceea de fată nu m-a convins să văd clipul până la final. Și eu-s foarte ușor de păcălit.

 

În schimb, poate vă păcălesc eu cu un clip. Știți tricourile alea cu ”Nirvana”, despre care credeați că-s despre budiști sau chestii spirituale asiatice? Muzică din asta cântau, dar ceva mai hardcore 😉

 

Yiruma a lansat un album nou. Eu sper că melodia asta e una dintre cele slăbuțe, pentru că e mult sub hiturile pentru care este cunoscut.

 

Închei aici cu lista de melodii, în speranța că ați găsit măcar una care să vă placă.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s