Coreenii și-au votat actorii de K-Dramas favoriți din 2017

Gallup Coreea a dezvăluit clasamentul actorilor de K-Dramas cei mai iubiți din 2017.

La fel ca și la topul anterior, clasamentul de bazează exclusiv pe opiniile exprimate de public. Coreenii au putut să scrie personal numai două nume de actori de K-Dramas, fără a li se da niciun alt indiciu.

Cuplul Song-Song (Song Jung Ki și Song Hye Kyo), care au jucat anul trecut împreună în serialul „Descendants of the Sun” au obținut locurile unu și trei, Song Jung Ki primind 17,9 % din voturi, iar Song Hye Kyo 9,5%.

Cei doi s-au clasat foarte sus și în 2016, Song Jung Ki ajungând pe poziția 2 iar Song Hye Kyo pe locul 3. În ciuda faptului că cei doi nu au apărut anul acesta în niciun serial, se pare că anunțul care a suprins pe toată lumea cu privire la logodna lor și căsătoria din luna octombrie i-a ținut în atenția și inimile publicului și în 2017.

Pe locul 2 s-a clasat Gong Yoo, care anul acesta a jucat în drama hit “Goblin”, marca tvN , el obținând 10.1% din voturi.

Park Bo Gum s-a clasat pe locul patru cu 8.3% din voturi. Nici el nu a apărut anul acesta în nicio K-Drama. El a fost primul în clasamentul din 2016, datorită dramei “Moonlight Drawn by Clouds”, iar anul acesta s-a bucurat de popularitate și a apărut în numeroase spoturi publicitare. Dacă nu se înrolează în armată, este posibil ca anul următor să îl revedem pe micile ecrane.

Lee Jong Suk s-a clasat pe locul 5 iar colega lui Suzy din miss A, cu care a jucat anul acesta în drama “While You Were Sleeping”, a ajuns pe locul 6.

Puteți privi mai jos clasamentul primilor 10:

1. Song Jung Ki (17.9%)
2. Gong Yoo (10.1% )
3. Song Hye Kyo (9.5% )
4. Park Bo Gum (8.%3 )
5. Lee Jong Suk (7% )
6. Suzy (4.3% )
7. Kim Hee Sun (4.2 %)
8. Lee Soon Jae, Kim Joo Hyuk ( la egalitate cu 3.2%)
10. Go Doo Shim, Kim Hae Sook ( la egalitate cu 3.1%)

În top 20 s-au aflat actorii Ji Sung, Park Seo Joon, Jang Nara, Park Shi Hoo, Son Ho Joon, Seo Hyun Jin, Shin Hye Sun, Choi Bool Am și Ra Mi Ran.

Cum vi se pare clasamentul? Voi aveți alți favoriți? Nu uitați să votați actorii K-Dramas preferați și pe site-ul nostru, la secțiunea „[Poll] Votează Cea Mai Bună Dramă a anului 2017!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s