Au apărut primele teasere ale „doctorului” Go Kyung Pyo din drama „Cross”

După prima citire a scenariului, echipa dramei „Cross” dezvăluie primele teasere cu Go Kyung Pyo și Jo Jae Hyun interpretând cu pasiune prima lor scenă ca medici.

După cum anunțam la începutul lunii decembrie, simpaticul și talentatul Go Kyung Pyo va reveni cu drama medicală „Cross”.

“Cross” este povestea lui Kang In Kyu (Go Kyung Pyo) care devine medic și se oferă voluntar într-un centru medical al unei închisori, pentru a se răzbuna pe cei care i-au ucis tatăl în mod brutal în urmă cu 13 ani.

Go Jung Hoon ( Jo Jae Hyun) este un medic optimist care îi îmbrățișează pe toți, chiar și pe Kang In Kyu, și furia lui, iar Go Ji In (Jun So Min) este unica fiică a lui Go Jung Hoon,  o persoană activă și veselă, care lucrează ca medic rezident.

În teaserele dezvăluite, Go Kyung Pyo și Jo Jae Hyun sunt în mijlocul unei operații. Amândoi sunt îmbrăcați în halate albastre de chirurgie și poartă măști pe față. Cei doi se privesc intens, fapt ce indică tensiunea dintre cei doi din sala de operație.

Echipa de producție a spus că ambii actori reușesc să redea extrem de bine conflictul care va exista din cauza intențiilor întunecate ale personajului interpretat de Go Kyung Pyo.

Cheia dramei va fi lupta lui Go Jung Hoon ( Jo Jae Hyun) de a-l deturna de la planurile sale negre pe Kang In Kyu ( Go Kyung Pyo).

Puțin mai jos puteți urmări și poze de la prima întâlnire oficială a membrilor echipei de actori din „Cross”, de la citirea scenariului:

Drama „Cross” va începe să fie difuzată în Coreea de Sud pe postul tvN, din data de 29 ianuarie.

 

Sursa: Soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s