Kim Min Jung și Jung Yoo Mi în lista actorilor ce nu au fost plătiți pentru activitățile lor

Kim Min Jung și Jung Yoo Mi sunt în lista actrițelor ce nu au fost plătite pentru rolurile din drame.Agenția lui Jung Yoo Mi a declarat că actrița nu a primit suma de 80 milioane won (~75 200$ USA) pentru rolul din drama „Master: God of Noodles” din 2016. Reprezentanții agenției au spus că producătorii dramei amână data plății și cer să mai aștepte, chiar dacă a trecut mai mult de un an.

Actrița Kim Min Jung nu și-a primit plata în valoare de 106 milioane won (~98 000$ USA) pentru drama „Strike Love” din 2009. Reprezentanții divertismentului au declarat că este o problemă serioasă, iar companiile de producere pot să facă așa atât cu actorii, ce joacă în roluri mici, cât și cu actorii mai populari.

Reprezentanții agenției ei au spus că sunt la curent cu situația în cauză, dar încă speră la o rezolvare fără probleme.

Se știa că și actorii Kim Woo Bin, Goo Hye Sun și Sung Yuri, de asemenea, nu au fost plătiți pentru activitățile de modeling și din dramele anterioare şi au dat în judecată companiile.

Actorii și agențiile lor au notificat Agenția Pentru Coordonarea Divertismentului (KEMA) în legătură cu situaţia lor. Reprezentanții KEMA au declarat. „Din anul 2014 am primit mai multe plângeri cu privire la amânarea plăţii actorilor pentru rolurile din drame. Noi lucrăm pentru crearea unei liste cu companiile de producere ce amână achitarea salariilor și vrem să luăm inițiativa de a sista activitatea lor. Dar necătând la faptul că recurgem la decizii drastice, noi totuși nu suntem o autoritate legislativă, de aceea apar multe probleme. Oricum, noi depunem eforturi, cel puţin, în crearea listei negre a companiilor și să dezvăluim numele directorilor și producătorilor publicului.

sursa: yesasia

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s