Wooyoung din 2PM recunoaște că a trecut printr-o depresie similară cu Jonghyun!

Wooyoung își promovează revenirea solo și a avut ocazia să povestească mai multe despre viața lui personală și armată, dar și despre momentele dificile din trecut. Idolul spune că mulți idoli suferă de depresie și trec prin situații asemănătoare cu Jonghyun.

Site-ul Allkpop oferă fragmente dintr-un interviu pe care membrul 2PM l-a acordat pentru TV Report. Interviul a avut loc la o cafenea din zona Gangnam.

Întrebat despre motivul pentru care nu a mai avut promovări solo, în comparație cu ceilalți membri 2PM, și a așteptat 5 ani pentru comeback, idolul a amintit moartea lui Jonghyun din SHINee și a spus: „De curând am aflat veștile nefericite despre Jonghyun. Cred că a luat o asemenea decizie pentru că se lupta mai mult decât mine, dar îl înțeleg profund și cred că sunt multe celebrități care trec prin situații similare. Și eu am fost într-o situație asemănătoare acum 5 ani.”

Wooyoung a acontinuat: „Semăna (depresia lui Jonghyun) cu povestea mea personală. La momentul respectiv, îmi doream să trec peste în orice mod posibil. Nu mă gândeam decât la membrii 2PM. Aș fi putut să o termin dar m-am gândit că nu puteam să închei așa de ușor. Am rezistat gândindu-mă cum să închei într-un mod puternic.”

Apoi a împărtășit faptul că a depășit starea de depresie și a aspus: „Am găsit o soluție de unul singur. Am învățat să desenez, am încercat scuba diving și m-am sprijinit de frații mei mai mari care au trăit mai mult decât mine. Am depășit starea citind cărți și privind documentare.”

Site-ul Soompi redă alte fragmente de interviu (posibil același) și care completează peisajul depresiei lui Wooyoung: „Am câștigat o popularitate și o avere pe care nu le puteam obține la o vârstă atât de fragedă, deci a fost ciudat”, a mărturisit el. „Să ajungi să cânți într-o sală de concerte mare și să fii atât de popular printre fani era în sine ciudat.”

Acesta a continuat spunând că și-a dorit să găsească singur motivul pentru care era atât de popular: „Aveam ceea ce putem numi gânduri arogante. Dar la cum văd acum lucrurile, cred că se adunase o epuizare.”

Motivul pentru care a mers înainte a fost trupa: „Ca să fiu sincer, am dorit să renunț la tot, dar nu puteam să îi trădez pe acei cinci oameni. Nu am crezut că este ok să îi părăsesc.” Wooyoung a spus: „Motivul pentru care trăiesc acum este 2PM iar motivul pentru care vreau să fac activități solo este tot 2PM.”

Wooyoung a vorbit și despre înrolarea în armată și a recunoscut faptul că vor mai trece patru sau cinci ani până când trupa 2PM va putea reveni în format complet: „Mă gândesc să mă înrolez în armată în a doua parte a acestui an” a dezvăluit el. Spre deosebire de alții care își fac griji cu privire la armată, Wooyoung a spus că vrea să experimenteze repede armata. „Am încă această senzație că mai sunt lucruri pentru mine…. Este și sentimentul că nu sunt încă un bărbat corean cum trebuie. Când aud povești de la prietenii mei care au fost în armată, simt că sunt încă tânăr.”

Wooyoung a explicat că a întârziat să ia o decizie cu privire la înrolarea în armată din motive profesionale, deoarece mai avea proiecte. Și, mai ales, a spus el, a dorit să își îndeplinească rolul său de membru de grup.

El a vorbit și despre admirația pentru colegul său Taecyeon, care a început serviciul militar în septembrie: „Când îl văd în vacanță, nu seamănă deloc cu o vedetă.”  Taecyeon s-a adaptat atât de bine la sistemul militar că pare că este născut pentru așa ceva: „A slăbit și arată atât de bine la față”, a spus Wooyoung. Întrebat dacă ar dori să fie subordonatul lui Taecyeon când ajunge în armată, acesta a zis în glumă că nu, pentru că știe cât de dur poate fi colegul său. După care a adăugat: „Nu cred că ar fi rău, dar ar fi mai bine să stăm despărțiți.”

Reamintim că Wooyoung a revenit cu melodia solo ‘Snap’. Puteți urmări MV-ul mai  jos:

 

 

Sursa 1 Sursa 2

 

 

 

 

8 gânduri despre „Wooyoung din 2PM recunoaște că a trecut printr-o depresie similară cu Jonghyun!

  1. jwalker

    putea foarte bine sa vorbeasca despre experienta lui fara sa l aduca in discutie pe Jonghyun.. putea clar sa abordez altfel situatia.. cum sa vorbesti despre ‘ nu putea sa i tradez pe acei 5 ‘ , ‘ sa nu fiu egoist’ .. adica Jonghyun a fost egoist pentru ca n a putut sa treaca peste si a vazut in asta ca singura lui solutie?? chiar asa de mult avem nevoie de promovare ca ne folosim de un eveniment tragic ?

    Apreciază

    Răspunde
      1. jwalker

        vorbesti despre eveniment.. dupa spui ca ai trecut si tu prin asta dar n ai vrut sa fi egoist sa pui capat la tot.. cum suna asta? putea frumos sa abordeze altfel situatia..

        Apreciază

        Răspunde
      1. jwalker

        criticam daca era vorba despre oricine.. n are treaba ca e vorba despre un membru 2pm.. pur si simplu mi se pare aiurea modul in care a abordat situatia.. de acord, a zis asta.. si dupa a continuat cu nu puteam sa fiu egoist.. nu ti se pare ca cele doua comentarii nu merg prea bine impreuna? .. gen el a trecut prin momemnte grele, il inteleg si eu am trecut printr o situatie asemanatoare dar m am luptat cu asta nu puteam sa fiu egoist .. exprimare total aiurea..

        Apreciază

        Răspunde
  2. Pingback: Wooyoung din 2PM dansează incredibil de liber într-un MV special pentru ‘Don’t Act’! | K-pop Romania

Lasă un comentariu