Vedeta transsexuală Harisu vorbește despre comentariile urâte pe care le-a primit în 18 ani

harisu

Celebritatea transsexuală Harisu s-a deschis în fața camerelor, vorbind despre comentariile malițioase primite pe parcursul a 18 ani.

Recent, Harisu a anunțat că va lua măsuri legale puternice împotriva celor care împrăștie comentarii răutăcioase. Pe 6 februarie, la ‘One Night of TV Entertainment‘ de pe SBS, Harisu a vorbit sincer despre situația ei.

Prima dată, ea a spus: „Am promovat doar peste hotare, în China, Japonia și Malaysia. Fac un interviu cu ‘One Night of TV Entertainment’ pentru prima dată în 6 ani. Îmi pare rău că întâmpin pe toată lumea cu asemenea știri când se apropie revenirea mea după un timp atât de lung.”

Harisu a fost recent vizată cu niște comentarii malițioase despre corpul ei după ce a apărut în MV-ul unui cântăreț junior. Comentariile spuneau: „Ea nu are grijă de corpul ei. E toată doar operații.

Harisu a spus: „M-am confruntat cu comentarii răutăcioase timp de 18 ani. Harisu hyung, oppa, uncle, ahjussi.. pe astea le-am lăsat să treacă, dar mai sunt comentarii cu caracter sexual o grămadă.

Ea a continuat: „Am suferit de insomnie. Mereu am vrut să mor..” Izbucnind în lacrimi, Harisu a adăugat: „Ăsta este și unul dintre motivele pentru care am decis să divorțez. Uram să văd oamenii pe care îi iubesc fiind răniți și mă simțeam de parcă nu puteam doar să stau așa mult timp.

sursă

4 gânduri despre „Vedeta transsexuală Harisu vorbește despre comentariile urâte pe care le-a primit în 18 ani

  1. Ana

    Doamne mă doare sufletul să văd că tot mai mulţi oameni sunt afectaţi de comentariile negative, acele persoane chiar nu au ce face cu viaţa lor doar se i’au de viaţa altora? De ce critică o persoană când ei nu se uită în reflecţia lor sorrynotsorry dar ar trebui să se uite la ei apoi să comenteze dacă acele persoane care doar stau în spatele unui user în faţa unui PC, telefon pnm şi critică lumea păi să mă scuzaţi dar persoanele ce fac asta n’au viaţă şi suferă de atenţie ar trebui duşi la un psihiatru au nevoie de o minte
    E păcat că lumea asta e plină de rasism

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s