9 idoli cu cele mai bune abilități de vorbire în public

Idoli cu abilități deosebite în ținerea unui discurs.

Persuasiv, sofisticat, bine respectat și mult mai mult!

Idolii sunt intervievați în mod constant și sunt pregătiți să interacționeze cu fanii în tot felul de limbi! Nu numai asta, dar și ei au presiunea de a face o interpretare cât mai bună și să ofere el mai bun descurs. Dintre acești idoli, doar anumite vedete se ridică deasupra cu abilitățile lor superioare de vorbire în public. Acești idoli nu numai că sunt capabili să-și comunice eficient ideile la un public, ci și în moduri captivante și fermecătoare! Iată mai jos o listă cu 9 idoli care reușesc să conceapă un discurs de nota 10.

 

1. Jonghyun din SHINee

Jonghyun a fost  un idol care făcea referire la emoțiile cele mai intime și procesele de gândire ale fanilor săi. Prin difuzări mediatice, printre care Twitter, emisiunile de radio, V Live și mult altele, el a vorbit direct fanilor pentru a-și transmite mesajele. Tonalitatea lui înțeleaptă și îngrijorătoare îl pune deasupra altor idoli în ceea ce privește grija cu care decidea ce să spună. Abilitățile sale de vorbire sunt de neegalat.

‘Niciodată nu trebuie să îi spui cuiva ‘Nu ești singurul care suferă’, ‘Toată lumea este ca tine’ sau ‘Dacă nu ai curajul să mori, poți trăi’. Cicatricile fizice și cele psihologice sunt diferite. Sper ca toți să vă gândiți o secundă că cicatricile există chiar dacă tu nu le poți vedea’.

 

2. Gyuri

Fosta membră KARA, Gyuri, este o vedetă puternică. Ea este o femeie neînfricată, încrezătoare care se înțelege pe ea însăși și își înțelege abilitățile.  Ea răspunde la toate comentariile negative cu puțină autoritate. Precum Jonghyun, Gyuri a fost o vedetă radio, arătând astfel abilitățile sale de comunicare.

 

3. RM din BTS

De la festivități de premiere până la postările de pe fan cafe, RM, liderul credincios al trupei BTS și-a arătat de nenumărate ori partea sa intelectuală. Nu doar că sunt elocvente, dar ele sunt inspiraționale și emoționante. Pe măsură ce grupul atrage mai multă atenție, cuvintele lui RM sunt chiar mai criticate, dar el a făcut o treabă excelentă în a menține un nivel scăzut de controversă în favoarea prioritizării unor subiecte mai importante.

‘Fericirea nu este ceva ce trebuie să realizezi. Poți fi fericit de-a lungul procesul de realizare a ceva. Deci dacă îți schimbi puțin perspectiva, știu că mulți dintre voi treceți prin momente dificile acum, dar acesta poate fi cel mai frumos moment din viețile voastre.’ – Kim Namjoon (Rap Monster)

 

4. IU

IU și-a început cariera când era extrem de tânără și a apărut în ochii publicului fără a-și trăi copilăria. Ea este înțeleaptă dincolo de anii ei și o arată în toate interacțiunile cu fanii săi. De asemenea are foarte multe premii pentru discursuri față de o mulțime de idoli, și este cu adevărat o profesionistă în a ține un discurs. Se pare că gândurile ei sunt mereu aliniate, iar pierderea în cuvinte este foarte rară!

‘Fan: Nu știu ce vreau să fac în viață.

IU: Este ok. Datorită influenței media, se pare că toată lumea știe ce să facă în viață, de aceea te simți ciudat că nu ști ce vrei să faci. Dar în lume, sunt persoae care știu ce vor să facă, și persoane care nu știu. Să ai un scop este ceva bun, dar de asemenea este bine să nu ai.

IU: În momentul de față sunt geloasă pe situația ta, deoarece să ai ceva ce vrei să faci este o slăbiciune. Dacă nu este nimic particular care vrei să faci, atunci ești un invincibil, deci sunt geloasă pe oamenii care sun așa.’

 

5. Jinyoung din GOT7

Jinyoung din GOT7 are rar ceva bun de spus lui Yugyeom, dar altceva față de asta, tot ce iese din gura sa este absolut înțelept. De la „Unele melodii sunt ascultate cu urechile, altele sunt ascultate cu inima” pană la noi vrem să vă inspirăm dincolo de ceea ce putem obține de la o relație fan-artist, ci ca de la oameni la alți oameni, Jinyoung este bun la metafore, analogii și alegerea cuvintelor!

‘JY: Nu am trăit foarte mult timp, dar alții ar spune că dacă cazi, poți doar să te ridici.

JY: In acest an, chiar dacă cazi jos, să ai putere și să te ridici din nou.’

6. Leeteuk din Super Junior

Leeteuk este liderul tuturor liderilor și lipiciul care ține legătura veșnică între membrii Super Junior. Abilitățile sale superioare de vorbire au fost văzute de multe ori pe mai multe posturi TV și diverse emisiuni, precum și o serie de videoclipuri speciale făcute pentru fanii SuJu! Leeteuk mereu gândește mult despre ceea ce urmează să spună și arată!

‘Trupa va continua până într-o zi când baloanele Pearl Sapphire Blue vor acoperi întreaga lume.’ – Leeteuk, liderul trupei Super Junior

7. Yongguk din B.A.P

Bang Yongguk este un rapper cu o armă serioasă: abilitățile sale de a ține un discurs! Alegerea delicată a cuvintelor sale este întotdeauna inspirată și motivantă în ciuda sănătății sale. Poate că este abilitatea lui de rap care la înzestrat cu un stil de vorbire atât de elegant, dar Yongguk este unic.

‘Viața este ca un pian. Cheile albe reprezintă fericirea, iar cheile negre reprezintă tristețea. Dar daca mergi prin viață, amintește-ți că și cheile negre fac muzică’ – Bang Yong Guk, B.A.P

8. YoonA din Girls Generation

YoonA are o personalitate jucăușă și un umor bun, dar este extrem de înțeleaptă și modestă cu stilul ei de vorbire! YoonA are un spirit de neegalat cu mulți alți idoli  și poate să se întoarcă mereu înapoi de la orice problemă precum o bătaie din palme. Persoalitatea lui YoonA se poate vedea în modul în care integrează umorul în rolul său de prezentatoare.

‘Fericirea este dublată atunci când o împărțiți și tristețea este înjumătățită atunci câmd o împărțiți împreună.’ – YoonA

9. Suho din EXO

Unele dintre cele mai sincere discursuri de acceptare a venit de la liderul trupei EXO, Suho. El nu reușește niciodată să strige și să interacționeze cu fanii EXO-L și să arate cât de umil este grupul să accepte premiul. Suho are o natură extrem de paternă și o arată, nu numai felul în care se poartă pe sine, ci și în modul în care vorbește altora.

‘Sunteți pregătiți să fiți dependente de EXO? Dacă te îmbolnăvești de la prea multă dependență față de noi, cheamă-l pe dr. Suho care este liber în fiecare zi din an.

Și astăzi este ziua părinților. Poate fi ciudat și jenant, dar să le spunem părinților că îi iubim, măcar o dată.’– Suho, EXO

Din punctul vostru de vedere, care este cel mai priceput la ținut un discurs? Lăsați-ne un comentariu!

 

sursa

17 gânduri despre „9 idoli cu cele mai bune abilități de vorbire în public

 1. Emm

  După părerea mea, nu poți fi un lider bun dacă nu poți tine un discurs în care să-ți expui publicului părerile, felicitările, mulțumirile… etc. Adică, ar trebuii sa fie ceva de bază, sa inspiri încredere oamenilor.

  Apreciază

  Răspunde
  1. sanymosoi

   Te contrazic și îți spun și de ce.
   Părerea mea e că poți fi un lider bun chiar dacă nu poți ține un discurs… gen unii pot avea emoții în a ține discursuri în fața lumii,însă între colegi pot fi super convingători și motivaționali,așa sunt eu😅…

   Apreciază

   Răspunde
   1. Emm

    Este părerea ta și ți-o respect, dar consider ca tu, ca lider, ai mai multa responsabilitate decât ceilalți membrii, inclusiv vorbitul în public. Discursul esdte o frica, de câte sufăr și eu, dar un lider bun trebuie sa știe sa se descurce în astfel de situații, pentru ca el în acel moment este „imaginea” grupului, iar majoritate oamenilor își fac o impresie după cele spus despre acea persoana. Pentru ca și pe mine ma va atrage o persoană care știe ce vrea și spune lucrurile pe nume, este o calitate pe care liderii ar trebuii sa o dobândească in timp daca nu o au de la început.

    Apreciază

    Răspunde
 2. sanymosoi

  Toți!👌👏💪
  Ce m-a dat pe spate a fost asta:
  ‘Viața este ca un pian. Cheile albe reprezintă fericirea, iar cheile negre reprezintă tristețea. Dar daca mergi prin viață, amintește-ți că și cheile negre fac muzică’ – Bang Yong Guk, B.A.P(doar o singură întrebare chiar se numesc chei?)

  Apreciază

  Răspunde
  1. youabby

   Da,si mie mi- au placut aveste cuvinte,si mi- a placuta ce- a spus Jonghyun,o dovada clara cat de sensibil era( cum spunea cineva intr- o alta postare)si inteligent…

   Apreciază

   Răspunde
 3. Julietta

  Mam oprit putin la a lui Namjoon. La inceput nu intelegeam ce a vrut sa zica, dar fiindca simteam ca aia spunea ceva am incercat sa ma gindesc. Dupa putin mi-am adus aminte de copilaria mea, o copilarie foarte grea am avut dar Inca in ziua de azi consider acea perioada cea mai fericita din viata mea, pina in prezent. Si m-am emotionat de inteligenta lui. Stiu ca nu ar trebui sa o spun dar el, prin alegerea de viata care a facuto, a luat lumii un viitor laureat genial. Insa el e fericit. Merita respect.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s