Șase momente emoționante din k-drame

În anul 2017, au fost multe drame care ne-au cucerit pe toți cu poveștile extraordinare de iubire. În lista de mai jos, avem șase momente/scene care ne-au emoționat și ne-au făcut inimile să bată mai repede din cauza tensiunii dintre protagoniști, dar și a sentimentelor încă nespuse.

Haideți să vedem care sunt cuplurile și momentele care ne-au ținut fără răsuflare!

1. Because This Is My First Life

Din cauza unor circumstanțe mai ciudate, Ji Ho (Jung So Min) ajunge să se căsătorească cu Nam Se He (Lee Min Ki). Relația lor este strict bazată pe afaceri și asta până când cei doi se deschid unul față de celălalt. Una dintre cele mai bune scene din serial, este atunci când Se He conștientizează natura sentimentelor pe care le are pentru Ji Ho.

2. Fight My Way

În serial, Choi Ae Ra (Kim Ji Won) și Go Dong Man (Park Seo Joon) sunt buni prieteni încă din copilărie. Ei mereu au fost acolo unul pentru altul, iar relația lor evoluează ușor de la prietenie la iubire. Cea mai bună scenă din dramă este atunci când Dang Man îi spune lui Ae Ra că este drăguță, imediat după ce a câștigat un meci de box.

3. Strong Woman Do Bong Soon

Cuplul drăguț din acest serial este format din Do Bong Soon (Park Bo Young) și Ahn Min Hyuk (Park Hyun Sik). Bong Soon este angajată să fie garda de corp al lui Min Hyuk, după ce acesta a fost martor al uimitoarei puteri fizice pe care o posedă protagonista. Drama are multe momente foarte drăguțe, dar unul care ne-a ajuns la inimă este cel în care Bong Soon îi spune lui Min Hyuk că a vrut să-l vadă.

4. Weightlifting fairy Kim Bok Joo

Kim Bok Joo (Lee Sung Kyung) este o halterofilă îndrăzneață care se reîntâlnește cu prietenul ei din copilărie, Jung Joon Hyung (Nam Joo Hyuk), ce acum este un înotător. Inițial, Bok Joo are sentimente pentru fratele mai mare al lui Joon Hyung, dar pe măsură ce se ajută reciproc, ajungă să se îndrăgostească unul de altul. Cel mai frumos moment din dramă este atunci când Joon Hyung încearcă să o încălzească pe Bok Joo.

5. I’m Not a Robot

În acest serial, Kim Min Kyu (Yoo Seung Ho) este o persoană ce este alergică la oameni. Și, apoi, este Ji Ah (Chae Soo Bin) o fată ce pretinde că este robot. Unul dintre cele mai emoționante momente din dramă, este atunci când protagoniștii se sărută sub umbrelă.

6. Suspicious Partner

Eun Bong Hee (Nam Ji Hyun) este acuzată că ar fi comis o crimă, iar Noh Ji Wook (Ji Chang Wook) este procurorul care se ocupă de caz. Cei doi trebuie să găsească adevăratul criminal, iar în acest proces cei doi ajung să se îndrăgostească. Unul dintre cele mai bune momente din serial este atunci când Ji Wook este măcinat de un coșmar, iar Bong Hee îl ajută să treacă peste.

Sursa: koreaboo

2 gânduri despre „Șase momente emoționante din k-drame

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s