Unui fan nu-i vine să creadă că va face armata împreună cu G-Dragon!

Se pare că un fan Big Bang a câștigat jackpot-ul vieții sale, iar după aflarea veștii a dorit să împărtășească fericirea lui tuturor. 

Unul dintre fanii VIP a spus că s-a înrolat în cea de-a treia divizie de infanterie ‘White Skull‘ pentru a-și face serviciul militar. Mesajul lui a devenit viral în comunitățile media, pentru că ieri liderul Big Bang a fost, la fel, înscris în divizia a treia.

Fanul a scris: „Am fost fan al trupei încă de când eram în școala generală. Eu sunt membru oficial al fan-clubului și am fost la toate concertele și show-urile lor de când am împlinit 20 de ani. Am păstrat toate biletele de la concertele la care am fost. Am fost chiar și la concertul „Last Dance”, care a fost ultimul… Când am primit scrisoarea pentru armată m-am simțit gol pe dinăuntru, dar m-am mai liniștit când am aflat de la știri că și G-Dragon se înrolează. Nu am putut să dorm deloc, așa că am intrat pe internet să verific și… a treia divizie este subdiviziunea „White Skull” ㅋㅋㅋ. Este o nebunieㅋㅋㅋㅋㅋ.”

Fanul a adăugat că se bucură că lipsa idolului din industria divertismentului va avea loc în timp ce el va fi în armată.

Internauții au comentat: „Wow, G-Dragon și un fan, sper că se vor întoarce sănătoși…”  „Wow, acest băiat chiar a avut parte de noroc”, „El a primit posibilitatea să îl vadă pe G-Dragon mult mai aproape, decât din primul rând de la concerte” , „Acest tip a păstrat biletele atât de bine, sunt ca noi” și multe altele.

sursa: yesasia

4 gânduri despre „Unui fan nu-i vine să creadă că va face armata împreună cu G-Dragon!

  1. susodoi 🌼

    OMG OMG OMG CE TAREE!! VAAI 🤗🤗🤗🤗🤗🤗😲😲👏👏😁😁😁 CEL MAI NOROCOS FAN. Vă dați seama mă? O sa vorbeasca intre ei.. o sa lucreze in echipa..impreuna… 😲😲 O SA FIE TRATATI LA FEL. IN ACEEASI OALĂ. VAI DE MINE… CUUUUM CE TARE!!! DECI SUPER MEGA TARE

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s