Yook Ji Dam cere nişte scuze de la YMC şi CJ E&M + fanii BTS sunt furioşi pe ea

bts,yook-ji-dam

Rapperiţa Yook Ji Dam a cerut nişte scuze oficiale din partea celor de la YMC Entertainment şi CJ E&M sub forma unei postări publicate pe blogul ei personal. Este vorba de anterioara ei controversă în care aceasta a menţionat că ar fi fost cândva într-o relaţie cu membrul Wanna One, Kang Daniel. Se pare că repercursiunile acestei situaţii îi creează disconfort în viaţa artistei!

Yook Ji Dam susţine că anumiţi oameni o urmăresc, iar alţii o ignoră şi că a fost afectată mult de comentariile răutăcioase. Rapperul a postat pe 21 martie următoarele:

„În primul rând, îmi cer scuze că am stricat imaginea ţării prin faptul că sunt o celebritate. Străinii, coreenii şi restul asiaticilor care încercau să mă ducă la aeroport când eram în Los Angeles în februarie. Nenumăratele maşini. Vreau ca acestea să fie investigate pentru că mă urmăreau oriunde mergeam singură. Vreau să văd şi înregistrările de pe camerele video. 14 februarie, ziua în care au avut loc Premiile Gaon Chart. Aia e ziua. În final, sora mea a venit în America după mine. Nu ştiu ce au făcut YMC şi CJ E&M, ar înainte să postez măcar pe Instagram, Jessi, Ailee, Jenny House, directorul YMC şi şeful de departament al fostei mele agenţii, CJ, domnul Hong, m-au ignorat atunci când am încercat să iau legătura cu ei. Mi s-au întâmplat lucruri înfiorătoare când pur şi simplu încercam să trăiesc normal. YMC şi CJ nu m-au contactat o singură dată. Voiam să soluţionez problema legată de KAng Daniel cu oamenii implicaţi în ea, dar pare că au făcut un plan să îi ascundă pe toţi membrii Wanna One. Comentariile răutăcioase erau atât de dure şi nu era unul singur care să mă susţină. Am revenit din Statele Unite pe 16 februarie, dar eram atât de speriată, încât m-am ascuns şi locuiam la un spital. Tirania agenţiei a cauzat daune şi familiei mele. Vreau o explicaţie şi nişte scuze sincere din partea CJ, YMC şi a artiştilor lor. Dacă nu vă veţi cere scuze imediat, voi ţine o conferinţă de presă în câteva zile. De asemenea, îi voi da în judecată pe toţi cei care au lăsat comentarii răutăcioase şi au împrăştiat zvonuri. Adresa mea de e-mail e…Vă voi fi recunoscătoare dacă mi le-aţi expedia în format pdf.”

De asemenea, şi tatăl acesteia a declarat pentru presă: „E adevărat că ar putea ţine o conferinţă de presă. Sincer, şi eu am multe de spus. Cred că a scris acea postare pentru că nu mai putea suporta situaţia. Sunt sigur că are multe chestii de spus împotriva agenţiei sale. Voi încerca să vorbesc cu Ji Dam mai întâi”. În ceea ce priveşte declaraţiile ei în care spune că ar fi fost urmărită în america, domnul Yook a declarat că nu a ştiut despre asta.

În continuare,  CJ E&M a declarat că nu a luat legătura cu Ji Dam de când i-a expirat contractul. YMC a lansat o declaraţie asemănătoare, menţionând că nu ştie de ce această cere nişte scuze. De asemenea, a mai adăugat că îşi va proteja artiştii.

Asta nu e tot. Prin această postare, artista a atras asupra ei ura fanilor BTS! LA postarea publicată de aceasta, Yook Ji Dam a adăugat şi nişte taguri care nu au legătură cu subiectul dat. Nu i-a menţionat în taguri doar pe Wanna One şi YMC, ci şi pe BTS şi Moon Jae In. Se presupune că a făcut asta pentru a atrage mai mulţi cititori.

Fanii nu au fost mulţumiţi de acest lucru, criticând-o dur.

sursă 1  sursă 2

4 gânduri despre „Yook Ji Dam cere nişte scuze de la YMC şi CJ E&M + fanii BTS sunt furioşi pe ea

 1. Julietta

  E o problema de zi cu zi. Cred sincer ca multi pe youtube sau alte social prefera sa faca news, sau alte chestii cu bts ca sa atraga atentia.
  …..
  P.S. poate a vrut sa scrie „behind the scene”… Mai stim noi…

  Apreciază

  Răspunde
 2. Juckie20

  De ce ai pune ceva cu BTS? Ce legătură are cu ei? Vrei sa atragi atenția fiindca BTS are mulți fani care sa Îți citească știrile. Nu știu despre controversa asta, dar nu putea sa nu îi bage pe BTS. Cu ce drept?

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s