Yook Ji Dam explică de ce vrea ca CJ E&M să-i ofere nişte scuze printr-o altă postare

Image result for yook ji dam

Yook Ji Dam a postat un alt articol lung pe blogul ei în care aceasta explică de ce aşteaptă nişte scuze de la fosta ei agenţie, CJ E&M.

În legătură cu recentul ei scandal legat de o presupusă relaţie cu Kang Daniel din Wanna One, Yook Ji Dam a cerut recent nişte scuze din partea celor de la CJ E&M, care, în răspuns, au venit cu mai multe întrebări la adresa ei. Atât CJ E&M, cât şi YMC Entertainment (agenţia trupei Wanna One) au fost nedumeriţi de cerinţa artistei şi au menţionat că nu înţeleg de ce îi datorează nişte scuze.

La care, pe 25 martie, Yook Ji Dam a explicat pe blogul ei toată situaţia dintre ea şi CJ E&M:

„Bună, sunt Yook Ji Dam.

Pe 31 decembrie 2014, am semnat un contract cu departamentul de hip hop + R&B al Mnet, fiind primul lor artist. Era pe când se filma primul sezon din „Unpretty Rapstar”. Am participat la filmări fără vreun manager, stilist şi nici măcar nu am primit o cameră pentru a exersa din partea celor de la CJ, chiar dacă eram un artist de-al lor.

Chiar şi după al doilea sezon din „Unpretty Rapstar”, era dificil să primesc o cameră pentru a înregistra, un stilist sau un studio…cu toate astea, am continuat să lucrez acasă pentru a crea muzică. Dar după ce i-am arătat melodiile mele directorului, acesta a spus că nu sunt gata încă şi că le lipseşte ceva.”

Yook Ji Dam a continuat spunând că Mnet i-a zis direct că e ţinta perfectă pentru a manipula scenele cu ea de la TV, stricându-i intenţionat din reputaţie. Aceasta a mai spus că i-a cerut ajutorul lui Heize, care, la început, a compătimit-o în legătură cu problemele ei cu CJ, dar care mai apoi i-a ignorat apelurile.

„Am ajuns să fiu în depresie. Însă din moment ce nimeni nu îmi răspundea la apeluri, obişnuiam să lucrez ziua la un salon de elită, iar noaptea să vând hotdog-uri la Apgujeong Rodeo. Sănătatea mea s-a înrăutăţit şi mai mult. Compania mi-a luat chiar şi dormitorul, aşa că tatăl meu a fost nevoit să-mi ia un apartament mic cu o cameră. CJ nu mi-a anulat contractul în mod legal, ci continua să rămână pe post de spectator. La acea vreme, au început să circule prin agenţie zvonuri despre relaţia mea cu Kang Daniel. Celebrităţi, producători, stilişti, modele şi alte persoane de acolo pe care nu le cunoşteau au început să mă întrebe de Daniel, spunând: „Nu te-ai întâlnit tu cu el? Cum este…”

„Când prietenii mei mi-au arătat acel fanfic, am observat că acolo erau lucruri pe care le-am spus unor prieteni celebrităţi. Eram speriată şi indecisă, asta m-a făcut să scriu atunci pe Instagram.”

Yook Ji Dam şi-a încheiat scrisoarea spunând că aproape a fost răpită în drum spre Los Angeles şi că nici Kang Daniel, nici Ha Sung Woon nu i-a răspuns la apelurile ei.

„Tatăl meu era îngrijorat, aşa că am stat într-un spital de psihiatrie timp de o lună şi am dat mai multe analize, care au arătat că am o tulburare maniaco-depresivă.” Şi în ultima frază scrisă de ea, îşi cere scuze faţă de persoanele implicate.

Ce părere aveţi?

sursă

4 gânduri despre „Yook Ji Dam explică de ce vrea ca CJ E&M să-i ofere nişte scuze printr-o altă postare

   1. complexity

    Dar ea nu ştie termenul de „fanfiction”? Presupun ca si în Coreea sw cunoaşte termenul
    Probabil asa era ff-ul ăla stiind de la tv despre ei
    Da link de la poveste nu ne dă? Poate vrem şi noi să citim 😂😂😂
    Bă ea sigur suferă după Daniel în secret şi nu spune, Daniel păi ce’ai făcut mă nene mă 😂😂

    Apreciază

    Răspunde
 1. Pingback: Yook Ji Dam spune că s-a întâlnit cu Kang Daniel doar o lună | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s