Lansări de săptămâna trecută (26mar2018)

https://i2.wp.com/file3.instiz.net/data/file3/2018/03/14/7/6/4/7640b63629029becb87bf5fc0b7da5b9.gif

Voi nici nu știți câte lucruri a naibii se petrec în lumea asta! Nu vreau să zic că mi-ar fi ciudă sau ceva, dar pentru unele chestii n-are cum să nu-ți fie ciudă, frate. N-are cum, pe cuvânt!

Uite de exemplu Yoyomi cântă ca Hong Jin Young. De ce cântă trot? Nu poate să inventeze stilul ei propriu, ca orice artist care se respectă? Cine îi dă dreptul să cânte ca Hong Jin Young? Ce nesimțire!

 

JUSTHIS și Paloalto cântă 4 the youth (alături de OLNL, YESEO, Cherry Coke, Minjie și încă cineva cu litere coreene pe care nu m-am chinuit să-l descifrez). Bine, n-am nimic împotrivă că vor să cânte doar ”for the youth”, de parcă noi ăștia mai vârstnici nu auzim bine sau ceva. Dar de ce trebuie ăia să-și scrie numele cu majuscule, a? Minusculele ce au, râie?

 

SONGRAPPER, alt oppa cu majuscule peste tot, alături de MNLY, alt nume alandala, cântă o melodie cu titlu greșit. În loc să pună ”be mine”, ei au scris Be My. Adică de ce, cine le dă voie să pună titlul greșit, a?

 

Jung Ilhoon cu încă unul de la Pentagon cântă melodia Always. Cred că e a 2837-a melodie cu acest titlu, sărmanul nu putea găsi alt titlu? Sigur e plagiat pe undeva!

 

Dacă n-ar face-o deja, p-ăștia doi i-aș trimite să plimbe ursul!

 

Zozzart (thuamne, ce nume!) cântă o melodie urâtă intitulată Can’t Breathe. Eu n-am nimic împotrivă, dar nu poate și ea să se întoarcă măcar o dată, să văd ce față are? Cu ce drept stă ea cu spatele?

 

Ok, Crazy Music cântă a 2372948-a baladă din acest an. De ce naiba nu cântă și ei un rap? Mai degrabă aș asculta un rap decât balade din astea!

 

Ok, trupa PUP cântă  Where are you dreaming, a 2372948-a piesă rap din anul ăsta. De ce naiba nu cântă și ei măcar o baladă? Mai degrabă aș asculta o baladă decât rap din ăsta!

 

Ok, Sunwoo Jung cântă melodia Fine, a 2372949-a baladă din acest an. De ce naiba nu cântă și ei un rap? Mai degrabă aș asculta un rap decât balade din astea!

 

Ok, trupa Analogsoyeon cântă  Female driver, a 2372949-a piesă rap din anul ăsta. De ce naiba nu cântă și ei măcar o baladă? Mai degrabă aș asculta o baladă decât rap din ăsta!

 

Da’ Kuny și ColorTheBen (ce nume atroce!) de ce cântă tot rap? Și, mai ales, cum pot cânta rap fără batic legat pe cap ca Tupac, fără lanțuri de aur, fără tatuaje și fără măcar un dinte de aur… ce fel de rapperi sunt ăștia? Se zvârcolește Notorious B.I.G în mormânt, rușine!

 

Toată camera e cu alb, iar el are fes negru… NEGRU! Cu camera albă, îți dai seama? Și pe deasupra, și pantalonii. Mă rog, mai dedesupt, că nu stă cu pantalonii pe deasupra, dar tot negri sunt. Adică de ce stă el cu negru în camera cu alb? Nu poate să poarte alb?

 

…Naah, voiam să scriu ceva nașpa de ei, dar, sincer să fiu, mi-e milă de ei. Cine le-a scris cântecul și-a bătut joc de ei, și nu merită asta, nu-i frumos.

 

Ia uite cum își bălăngăne astea capu-n stânga și dreapta, de parcă ar fi autiste sau ceva! Bine, ce-i drept, nici nu prea poți face altceva pe o melodie de restaurant, adică nu poți cu capul. Poți doar molfăi înainte, iar în videoclip nu e cazul.

 

Los, Jay Park, Jessi și G2 au lansat un remix pe nume Gyopo Rap, dar partea absolut dezgustătoare este că au zis ‘rap shit’ în versuri. Așa ceva numai la barbari se întâmplă. Nimeni nu se mai gândește în ziua de azi la copii. Cum să spui așa ceva lăsând copiii să audă astfel de lucruri?

 

Yeesang are un batic sub chipiul ăla, lucru care-i conferă o notorietate și respect în rândul rapperilor. Dar cum să faci hip-hop cu pulover roz, măi omu’ lu’ dumnezeu, cum? Loco e un pic nebun, și nu în sensul bun!

 

Să ții telefonul pe verticală când filmezi videoclipul este o totală lipsă de respect!

 

Trist când punctul culminant al unui videoclip e când doi înși se spală pe dinți. Citit, jucat cu porcărioare, spart oglinzi, e clar că ăștia doi ar prefera să facă orice altceva decât să cânte melodia asta, dar cel mai mult mă enervează că oppa ăsta stă cu papuci în casă!

 

Jeong Sewoon ne promite în No Better Than This că nu va cânta vreodată vreo piesă mai bună decât asta.  Pe mine mă enervează că a făcut videoclip cu iarnă. Adică nu-i destul că-i frig afară, trebuie să mai văd și-n videoclip zăpadă?

 

Ce enervante-s ceasurile alea din spate. De ce naiba nu le fixează, ce fel de tolomac stă cu ceasul nefixat în casă?

 

Jung In și Yezi de la trupa Fiestar cântă Love Me. Eu n-aș avea nimic împotrivă, pentru că dacă e să ne luăm după frumusețe, fetele sunt frumoase. Dar dacă e să ne luăm după calitatea melodiei, fetele sunt tot frumoase…

 

Eu nu doresc răul nimănui, dar cine împarte ecranul în patru pătrățele merită să dea cu degetul de la picior în colțul ușii…

 

Sudden shower e un fel de ‘duș pe neașteptate’?

 

Asta e culmea nesimțirii! De ce unii cântăreți fac melodii fără videoclip? După ce că nu-s în stare să deschidă camera telefonului pentru un clip amărât, mai și postează minciuni pe net… cică Spring again și afară e iarnă!

 

Altă mincinoasă – e iarnă, huoooo!! Nu-i de mirare că prin tot videoclipul nu vezi nici țipenie de om pe lângă ea.

 

Nu știu voi, dar eu nu suport plagiatul! Peste tot numai plagiat. Ia uite la Yoyomi  cum cântă ca Hong Jin Young. De ce cântă trot? Nu poate să inventeze stilul ei propriu, ca orice artist care se respectă? Cine îi dă dreptul să cânte ca Hong Jin Young? Ce nesimțire!

 

Sigur, toate astea sunt chestii din cauza cărora nu ai cum să nu te enervezi! Dar cel mai enervant lucru săptămâna trecută a fost lansarea Honey Popcorn. Cum îndrăznește Yua Mikami să-i placă kpop? Ea nu știe că, după ce face sex, nu are voie să-i placă kpop? Nu are voie să facă videoclipuri din banii ei și nici să cânte în altă limbă, și înainte de toate nu mai are voie să se îmbrace altfel decât ca o cu… ușuratică!

https://i.imgur.com/jQWplnC.jpg

Thuamne ferește, acuma-i plac și cățelușii? Dezgustător!

3 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută (26mar2018)

  1. anka1723

    Okk,articolul asta a fost unul cu foarte multe critici dar foarte bun:)))
    Sunt total deacord cu ultimile afirmatiile facute si nici de data asta nu am reusit sa le acult pana la final

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s