Drama „Mr. Sunshine” lansează un nou trailer

Drama tvN a lansat un clip impactant. Serialul marchează revenirea lui Lee Byung Hun pe micile ecrane și după anticiparea uriașă a publicului, se anunță a fi una dintre cele mai mari producții de drama din acest an.

Kim Tae Ri povestește în teaser: „Ieri a fost război, astăzi este necunoscut. Mâine este teama de răstunări. Toți, în modul nostru, am trecut printr-un Joseon în schimbare.” În timp ce povestește, în imagini se derulează atât fragmente din drama, cât și imagini cu personajele principale.

Unele dintre filmări sunt scene de război, cu împușcături și săbii, și steagurile corean și american, ce par a prezenta o confruntare între Est și Vest frumos narată. Calitatea filmării este una deosebită, părând mai degrabă un film.

Lee Byung Hun apare îmbrăcat în negru, cu pălărie, și o imagine extrem de intensă, într-un peisaj dominat de alb și zăpadă. El va intrepreta rolul unui fost sclav devenit soldat american, Eugene Choi.

Kim Tae Ri apare îmbrăcată în costum tradițional corean, citine liniștită o carte, într-un decor plin de lumină. Ea va interpreta rolul fiicei unui nobil corean, Go Ae Shin.

În serial va juca și Yoo Yeon Seok. El va avea rolul lui Goo Dong Mae, președintele Societății Dragonului Negru (Black Dragon Society).

O altă actriță faimoasă care va juca în „Mr. Sunshine” este Kim Min Jung. Personajul său este Hee Na, șeful Hotelului Glory.

Drama “Mr. Sunshine” se petrece în anul 1871, în timpul invaziei americane din Coreea, și spune povestea unui bărbat care a fost abandonat de țara lui și care revine în Coreea ca soldat american.

Drama este cea de a treia colaborare dintre scenarista Kim Eun Sook și regizorul Lee Eung Bok, care au lucrat împreună și pentru  “Goblin” și “Descendants of the Sun”.

Serialul este pre-produs și va fi difuzat abia în luna iulie. Puteți urmări mai jos noul trailer:

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s