Lansări de săptămâna trecută (09apr2018)

https://kpopalypse.files.wordpress.com/2018/04/pentagon640.jpg

Iar am întârziat cu articolul, la fel ca voi la școală! Hai că începem lista direct, n-o mai dau pe ocolite.

CLC lansează încă o piesă de pe mini-albumul ”Black Dress”, după excelenta și ignorata piesă To The Sky și după piesa principală de promovare, Black Dress. Distance este cea de-a treia piesă de pe mini și tot a treia în topul preferințelor mele. Luna trecută lansaseră un teaser iar acum avem și clipul. CLC sunt pe val, să dăm căștile la maximum, că nu va dura mult!

 

Ok, melodia e faină, n-am ce zice, dar în clip băieții se află într-o cameră de pinball. Am tot așteptat să vină bila ceea să-i zdrobească, sau măcar să-i sperie…

 

Altă piesă bună, probabil n-am fost eu atent la horoscop, sau ceva! Iar dacă nu sunteți atenți nici voi, nu veți observa că videoclipul e un lung CF pentru Pepsi-Cola. Sau că în imaginea linkului de mai jos lipsește un ”i” de la ”Pepsi”. Sau că melodia seamănă pe undeva cu Heroine a lui Sunmi. Și că nici asta nu este plagiat.

 

Primary și Anda au lansat împreună mai multe videoclipuri săptămâna trecută, toate piesele fiind ceva mai răsărite decât cele pe care le fac ei separat. O fi chimia dintre ei, nu știu, și nu știu nici de ce nu-mi place Anda, doar e destul de frumoasă. Probabil ca să nu am gusturi comune cu vreun prinț arab. În fine, cea mai bună piesă dintre cele lansate mi se pare Zeppelin, pe care v-o recomand și vouă.

 

Basick cu Microphone Checker. ”Unu, doi, trei, patru” ar fi fost de ajuns, mersi.

 

La 1:46 aveți piesa The Kid rezumată în 3 secunde.

 

Când avem o melodie inspirată de insule și locuri exotice ne putem da seama de singura situație în care ne-ar plăcea melodia: dacă am fi acolo! Nu suntem, nici Replay nu dăm.

 

Efortul depus pentru găsirea unui titlu pentru această melodie este direct proporțional cu efortul depus în crearea piesei. Să ne bucurăm!

 

Mult autotune în ultima vreme. E posibil ca creatorii coreeni să se întrepte spre melodii mai bune și să uite de obsesia bolnavă legată de vocalul inutil care propulsează în topuri cele mai mediocre melodii?

 

Dbo ne urează Good Luck. Îi urăm și noi toate cele bune, că doar nu suntem răi, nu? La 1:17 avem toată piesa rezumată într-o secundă…

 

Încă din start ne dăm seama că 24K e bâlbâit. Cred că a fi rapper e o carieră nepotrivită în acest caz.

 

Sweetboy cu melodia Airplane. Nu e rea, doar că nu merge în nicio direcție. La fel ca avionul ăla lângă care dansează.

 

LAAAAA! – că mi-a sărit inima, fir-ați a… Nu mă așteptam la o piesă grozavă de la Flowsik și Jessi, și nici nu avem, în schimb videoclipul prinde foarte bine. Tipele alea care-l însoțesc pe Flowsik în hol au niște jucărele foarte șmechere care le-ar aduce zâmbetul pe buze cocălarilor noștri și i-ar scuti de mult lucru manual.
Nu, nu știu cine e tipul care-i fură ochii lui Jessi cu abdomenul lui pe care ai putea juca șah.

 

Jeremy Quest cu Work. Știe exact ce trebuie să facă, iar melodia asta este exact pe dos, probabil de asta se bâțâie în fața oglinzii.

 

Yeim cu Meet me at the corner. Nu știu, la colț de regulă era vorba de bătaie sau de iarbă. Nicio variantă nu mă ispitește.

 

Kabo a găsit titlul potrivit pentru melodie!

 

O melodie plictisitoare ca… ca… ca… ca ceva foarte plictisitoare!

 

Damiano cu melodia Colors. A nimerit titlul pentru videoclip, aștept să lanseze ceva și pentru ascultat, ceva gen ”Good Song” spre exemplu.

 

Jeong Jinwoo din trupa 2AM la sansat melodia Erasing, așa cum fusese anunțat. Începe foarte prost, se ridică un pic pe final, când să zică ”hop”, s-a terminat melodia. Mai bine așa. Pentru fanii genului.

 

South Light cu melodia Drama, însă adevărata dramă e că tipa asta dansează fără pantaloni, și doar cu o bluziță, prin zăpadă pentru nașpeta asta de melodie.

 

Trupa A.C.E. a lansat clipul acela special anunțat și este exact atât de special pe cât ne-am fi așteptat: cu șezut pe scaun și bălăngănit din cap cu mult sentiment!

 

Park Bo Ram are o baladă un pic mai alertă și ne roagă să o oprim în melodia Please Stop Me. Doamne ferește, și-ar putea întinde vreun mușchi, sărăcuța!

 

Melodia asta este atât de plictisitoare pe cât e IU de frumoasă, dar e IU în videoclip, așa că o postez aici, să vă plictisiți și voi, nu numai eu.

 

Vedeți imaginea de mai jos? Ăsta e tot videoclipul.

 

Honey Be cu Sleepless Night. Din fericire ascultătorii acestei melodii nu vor avea această problemă, pentru că poate vindeca insomnia.

 

Să-ți tai bretonul poate fi o tortură, la fel ca și cântatul melodiei Spring without you. Nu mai spun de ascultat…

 

Gavy NJ cu People said break it up. Nope, Gavy NJ nu ascultă de cei din jur…

 

Kim Na Young a făcut-o de oaie în This Weekend. Îi sugerăm să meargă la un grătar în următorul.

 

Inițial voiam să fac un articol separat pentru ”învierea din morți” a trupei Solid. Trupa a fost activă între 1993 și 1997, pe vremea când se lansau casete, nu CD-uri, iar hit-ul lor cel mare era Soul Mates. Piesa cu care au revenit după 21 de ani este Into the Light, care mi se pare foarte bună, însoțită de o baladă de cacao, că – deh!- nu se poate face un comback după atâția ani fără o baladă pentru cucoanele nostalgice.

 

Cam atât deocamdată, sper că ați sărbătorit frumos și să vă fie de bine după ospățul de Paște!

https://i.imgur.com/Di5YsCX.jpg

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s