Lansări de săptămâna trecută (23apr2018)

https://i.imgur.com/pK4tHK0.jpg

Am tăiat de pe listă niște balade, sper că nu-mi veți purta pică pentru asta, dar parcă erau prea multe și prea la fel. Să vedem ce a rămas.

Feel good într-adevăr. Rockul pentru fete e una dintre micile mele plăceri vinovate, iar melodia celor de la Class Mate e o gură de aer proaspăt în marea de balade anemice care ne încojoară. Unul dintre extrem de puținele clipuri pe care le pot urmări integral fără să aibă vreo tipă sexy.

 

Vocea ușor răgușită a lui Yoon Jong Shin îmi amintește de melodiile tipice italiene pe care le ascultam ”în cizmă”. Melodia nu e mai prejos de acestea, dar nici nu mi se pare cine știe ce.

 

Când începe melodia cu ”pussy boy” cocoțat pe masă și aruncând bani (în loc să-i primească în ch… tricou) știi deja că nu urmează cea mai tare piesă pe care ai auzit-o în ultima vreme. Bănuiesc că vrea să ne plătească să ne uităm la clip.

 

Mulți asiatici râd pe sub mustăți când văd un european cu o asiatică și se miră că albii aleg mereu cele mai urâte asiatice, însă acum pot să mă mir și eu de ce au pus albii ăștia bătrânei în videoclip?

 

Silly love song îmi dă impresia că e gata-gata să devină super în secunda următoare, însă mă lasă cu ochii-n soare fix înainte să strig ”yes!”

 

Când o melodie stătută are un buget mic-mititel, este și mai stătută. Eh, măcar fetele-s frumoase, dacă nu le iese faza cu kpop-ul, se pot apuca de instagram.

 

WAX e tipa aia care avea niște piese rock drăguțe prin 2014, ca Just Leave sau Fly High, cântate cu fetele de la Bebop. Melodia de față e o baladă care iese în evidență doar prin comparație cu celelalte balade, grație instrumentalului specific. Însă mult sub mai vechile sale piese.

 

Idem, baladă cu acompaniament rock, doar o coardă mai sus de restul.

 

Peștele ăla din acvariu e norocos, nu poate să audă balada lui Jo Hyun Ah. Noi n-avem această fericire… decât dacă nu dăm click pe link!

 

Melodia de restaurant de această dată vine de la Hoons. Am prins un gagiu la coafor!

 

E Hyuk cu melodia I’ll Live. Cu mai puțină văicăreală, ar fi fost o baladă reușită.

 

Mind U cu melodia Bored. Îi mulțumic că vrea să ne aducă și pe noi în aceeași stare de spirit.

 

O baladă plictisitoare cu chitară e tot o baladă plictisitoare. Cred că am mai zis asta și cu altă ocazie, îmi pare rău că trebuie să repet, dar dacă ei repetă?..

 

Jin Won își mărturisește dragostea în A confession of love, de parcă asta a fost vreodată o idee bună!

 

Shuya cu Illusion este fix ce spune titlul,  dacă ți se pare o melodie faină, E DOAR O ILUZIE!

 

Bosudongcooler, cu lumânări și rugăciuni, descântece și o pisică neagră, ne roagă foarte simplu: Kill me! Eu, unul, sunt foarte tentat să-i dau curs rugăminții.

 

În mod normal nu aș face TAM TAM pentru o astfel de melodie, dar în videoclip apare, și cred că și cântă, Jeon Boram, o minivedetă de pe instagram pe care am mai pomenit-o pe acest blog fără vreun motiv special în afară de faptul că e frumoasă, în ciuda pozelor cu bot de rață pe care nu le suport. Numele pe care și l-a luat pentru acest clip este Hae A, iar melodia se numește You’re the One.

 

Voi ce ziceți, v-a plăcut vreo melodie?

Un gând despre „Lansări de săptămâna trecută (23apr2018)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s