Lansări de săptămâna trecută (30apr2018)

https://i2.wp.com/media-cdn.timesfreepress.com/img/photos/2018/04/26/ap181170221431969267302989_t1070_h0f20ddf82be8db40a92773a40ea252f234ef2563.jpg

Nu putem ști cu siguranță de ce Kim Jong Un s-ar grăbi în halul ăsta peste granița dintre cele două state coreene, aproape fugind, un pic crăcănel, ținându-l de mână pe omologul său sud-coreean, dar am o vagă idee!

Să ne imaginăm prin ce trece sărăcuțul Jong Un, fiind izolat în țărișoara lui, cu atâtea idolițe kpop la o aruncătură de băț, făcându-i cu ochiul ca un cadou din vitrină, la care nu poate ajunge din cauza afurisitei de granițe. Nu e tocmai o poziție de invidiat.

Prin urmare s-a hotărât să treacă la treabă. Mai întâi…

https://i.imgur.com/6r2vnzx.jpg

… apoi a invitat niște trupe la el acasă. Le-a văzut pe Irene, Wendy, Seulgi și Yeri, însă cred că nu i-a plăcut trupa incompletă, pentru că o dorește și pe  Joy ca să-i completeze colecția. Un ideal cu care putem rezona și noi, cu siguranță, iar acest lucru ne leagă de coreenii avizi după idoli și idolițe sexy, nu?

Un alt lucru care ne leagă pe noi, românii, de coreeni este faptul că și noi trăim în două state, ca și ei, lucru ilustrat în mod special de acest minunat blog condus în prezent de două moldovence strașnice, una din dreapta, alta din stânga Prutului. Însă Prutul nu ne poate despărți pe noi, cei de pe acest blog, pentru că năzuințele noastre sunt aceleași: să vedem coreeni sexy!

Au, nu, pardon, pardon! Am vrut să zic să ascultăm muzică, muzica din Coreea, MU-ZI-CAAAAA!!! Hai să vedem ce avem de săptămâna trecută!

O melodie rock, pentru început. Mă bucur că în ultima vreme descopăr ici-colo melodii rock coreene, din păcate un gen foarte puțin popular în Coreea, piesa Return a celor de la NorthPole725 (ce nume de mIRC) neavând nici măcar 4 000 de vizualizări la o săptămână de la lansare. Cel puțin există!

 

Jay Park ajută și el prin toate părțile pe unde poate, având colaborări peste colaborări cu diferiți artiști. Piesa Golden a lui Hoody e mai degrabă un sforăit, mergeți și ascultați cealaltă colaborare în care a apărut Jay Park săptămâna trecută.

 

What’s wrong with u este o melodie colorată și cu siguranță de partea distractivă a melodiilor kpop, dar are nenorocul de a fi produsă de un artist mai puțin cunoscut, și nu cred că va ajunge prin topuri. Pentru o secundă, două, când a zis ”stop talking shit” m-am speriat că mi se adresează mie… o prostie din partea mea, evident, pentru că eu niciodată nu vorbesc aiurea, nu? NUU??

 

Dramatic marchează debutul fetelor de la My Darling, o piesă nu prea răsărită în care vocalul pare că se aude prea tare în comparație cu instrumentalul iar sentimentul general este de amatorism. Eh, cel puțin își dau silința, dar eu unul n-o să le cumpăr lightstick-ul prea curând.

 

Nu, zai.ro nu este un site românesc, e numele artistului care cântă When are you coming. Probabil merită un clic, ce să zic?

 

Cred că videoclipul piesei Map chiar a fost filmat la Vladivostok, iar dacă vreți să vedeți imagini din îndepărtatul oraș rusesc, aveți ocazia cu această piesă. În rest, pentru fanii genului.

 

Luna, membră a trupei f(x), revine cu o melodie în vechiul ei stil, cu o față nou-nouță, ca să se dea mare ce voce meseriașă are! Lucru pe care toată lumea îl știe deja, ce nu știm e când va cânta și o meldie mai de doamne-ajută.

 

Cha Eunjoo nu e doar Around the Love, e și around good music.

 

Miiii, cu patru de i, să mor io – așa o cheamă, a lansat melodia Sleepless, iar dacă dăm viteza pe YouTube la 1.25, iese o melodie ambientală destul de reușită.

 

În Bitersweet days puteți asculta vocea impecabilă a lui Nayul, și atât, că melodia e doar un pretext de fudulie.

 

Hwang In Sun cu melodia Dead Clock, o melodie slow suficient de ritmată că-mi place până și mie, genul de piesă care ar sta mult și bine cocoțată în top 10 dacă ar fi fost cântată de o idoliță mai cunoscută. O recomand!

Hwasa și Loco s-au luptat cu producătorii, au plans, au strigat, au amenințat, au dat din picioare și s-au rugat cu lacrimi fierbinți de ei: Don’t give it to me! Dar au pierdut și acum trebuie să cânte sforăiala asta de melodie.

 

It’s been a long time, într-adevăr o bună bucată de vreme de când Solar nu a mai cântat ceva atât de ritmat. Dacă nu-ți dansează piciorul ascultând melodia asta, ești surdă…

 

…iar dacă te emoționezi la Nada Sou Sou, ești îndrăgostită în cel mai bun caz, și părerea ta nu contează, iar în cel mai rău caz – fugi și caută ajutor că ești pe cale să te sinucizi!

 

Monday Kiz a făcut acel remake după melodia vietnameză pe care îl promisese, sperând la un succes fenomenal, însă originalul era o behăială leșinată cântată de un tip extrem de popular, motiv pentru care a acumulat cele peste 40 de milioane de vizualizări, și la fel este și varianta coreeană, minus tipul extrem de popular, motiv pentru care va da chix.

 

Negru echipat cu dread-uri cu tot, declară direct I love you. Sentimentul nu e reciproc :/

 

Trebuie să reziști aproape două minute până melodia devine ascultabilă, și nici așa nu e cine știe ce. Incomplete bar i se potrivește ca titlu, că-i lipsește ceva. Nu pot decât să ghicesc ce.

 

Nu știe să țină un microfon Shure Super 55, prin urmare probabil a ratat Interviul.

 

Toate melodiile The Barberettes seamănă între ele, lucru care ar fi fost extraordinar dacă una dintre ele ar fi fost bună.

 

MeloMance a rămas Just Friends cu gagica lui, lucru pe care l-ar fi putut evita dacă ar fi cântat o melodie pe care să danseze cu ea.

 

Dyon Joo ne întreabă plină de candoare Why am I not dead yet? Or fi salvat-o dopurile din urechi.

 

Ne auzim curând, cu mai multe melodii serioase!

2 gânduri despre „Lansări de săptămâna trecută (30apr2018)

 1. Dana's

  Cum sa treaca Kim Jong Un granita fara a cauza probleme, facand pace. Acum stiu eu de ce s-a grabit sa semneze trataul de pace, vrea sa-si bucure ochii cu frumusetele k-pop-ului.
  Kim Jong Un, nebunuleee….!!!
  Nu ma asteptam sa bagi in discutie un moment istoric printre „gafele” k-pop-ului. Sper ca cele doua n-au legatura una cu alta, iar semnarea contractului va fi un lucuru bun. Ca daca e dupa melodiile de mai sus, ma tem pentru Coreea S.
  Felicitari pt articol! ❤

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s