Go Kyung Pyo a plecat în armată!

Actorul a început astăzi serviciul militar obligatoriu.

În data de 21 mai, actorul a mers în liniște la Centrul de Antrenament Militar al Diviziei 23 Infanterie din Samcheok, provincia Gangwon. El a trimis un mesaj prin intermediul agenției sale:  “Ca bărbat corean,  voi reveni după ce îmi voi încheia cu sârguință și forță datoria militară. Această perioadă poate fi privită ca fiind una scurtă sau lungă, dar voi lucra să revin ca un actor și un om mai bun. ”

Înainte de înrolare, el a postat și o poză cu noua lui tunsoare pe Instagram, sub care a scris: “Voi reveni cu bine! Vreau să îmi exprim recunoștința față de toți cei care au fost alături de mine la vârsta de 20 de ani, și vă doresc tuturor fericire!! Vă iubesc!! Vă voi saluta din nou ca o persoană mai bună la 30 de ani!!”

Actorul Ryu Deok Hwan a postat o altă poză cu Go Kyung Pyo alături de o poză a lui mai veche. Dedesubt, el a scris: “Acum urmează Go Kyung Pyo. Să revii cu bine, și să nu te rănești… Orice ar fi, doar suportă.”

Kim Seol, actrița mică care a jucat rolul surorii mai mici a lui  Go Kyung Pyo în drama “Reply 1988,” a dezvăluit un mesaj dulce pentru el, în care i se adresează cu numele personajului său, Sun Woo. Ea spune: “Sun Woo oppa, felicitări că vei deveni un soldat curajos! Să revii sănătos după ce îți vei îndeplini cu bine serviciul militar!”

Cu puțin timp înainte de înrolare, Go Kyun Pyo a trebuit să răspundă zvonurilor cu privire la faptul că ar fi într-o relație, după ce presa a susținut că a fost văzut într-un loc public, ținându-se de mână cu o femeie. Actorul și agenția sa au negat zvonurile.

Îi dorim armată ușoară și să revină cu bine!

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s