Cha Eun Woo din ASTRO o protejează pe Im Soo Hyang într-un nou teaser

Relația dintre personajele interpretate de Cha Eun Woo și Im Soo Hyang în serialul “My ID is Gangnam Beauty” evoluează în noul teaser lansat.

„My ID is Gangnam Beauty” este un serial bazat pe un webtoon celebru despre o femeie (numită Kang Mi Rae) care îşi face operații estetice după ce a fost batjocorită în trecut, pentru că era urâtă. Devenită o frumusețe, ea va ajunge să fie marginalizată din nou, de data aceasta pentru că și-a făcut operații estetice. Povestea va arăta cum personajul feminin principal evoluează și învață să  se aprecieze, în timp ce trece prin primul ei an de studii la o nouă facultate.

Noul teaser oferă o imagine de ansamblu asupra atmosferei de junglă dintr-un campus universitar. Kang Mi Rae pare surprinsă atunci când un coleg de campus îi cere numărul de telefon. Nefiind obișnuită să i se ceară numărul, ea răspunde timid: „Telefonul meu nu are număr”, surprinzându-i pe cei din jurul său.

Spectatorii sunt introduși și cu personajul interpretat de Cha Eun Woo din ASTRO,  Do Kyung Suk, un student care fură inimile tuturor fetelor din campus cu aspectul lui fizic incredibil.

Un alt personaj introdus este Soo Ah (interpretată de Jo Woo Ri), o frumusețe naturală și, totodată, studentă la chimie, care o suspectează pe Kang Mi Rae că și-a făcut operații estetice în trecut.

Kang Mi Rae mai atrage atenția și asistentului Yeon Woo Young (interpretat de Kwak Dong Yeon), un personaj frumos și bun, care comentează: “Este foarte drăguță.”

Teaserul se încheie cu Do Kyung Suk, care apare și o salvează pe Kang Mi Rae, lovind un tip la pământ și împiedicându-se de el „accidental” la cafenea. Do Kyung Suk devine, astfel, un adevărat „cavaler” care se maschează sub imaginea unui individ rece și indiferent.

 

Serialul va începe pe data de 27 iulie. Îl veți urmări?

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s