Drama “Mr. Sunshine” stabileşte noi recorduri de audienţă pentru primul episod

După difuzarea primului episod al k-dramei “Mr. Sunshine” , aceasta a dovedit că are un potențial uriaș în termeni de audiență.

De obicei, serialele coreene încep cu un rating mai mic, și își câștigă audiența pe parcurs, însă, în cazul serialului  “Mr. Sunshine”,  care marchează revenirea lui Lee Byung Hun pe micile ecrane, primul episod difuzat de postul tvN în data de 7 iulie a avut un rating spectaculos. Acest fapt vine să confirme faptul că serialul a fost unul dintre cele mai așteptate din ultima perioadă (iar costurile sale de producție au fost și ele impresionante).

Primul episod a avut o audiență de 8,9 % în medie, iar la punctul maxim a atins 10,6 procente. În ciuda faptului că este un program al unui post difuzat prin cablu,  “Mr. Sunshine”  a avut locul 1 în intervalul orar TV în care a fost difuzat, depășind și cota de audiență a tuturor celorlalte emisiuni de la postul la care se difuzează K-Drama.

Spectatorii au fost lipiți de ecrane, iar criticii au lăudat deja efectele vizuale deosebite ale serialului, care îl fac să fie foarte aproape de grafica unui film de cinema, dar și povestea elaborată și personajele fictive din Dinastia Chosun, și scenele spectaculoase de război ale regizorului Lee Eung Bok.

Serialul abia a început și promite, pe măsură ce personajele principale încep să se contureze mai bine, imagini filmate în toată Coreea de Sud, în patru anotimpuri, alte scene de epocă și mai colorate, și o poveste captivantă.

Ați văzut primele episoade din  “Mr. Sunshine”?

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s