Lansări de săptămâna trecută (16iul2018)

https://0.soompi.io/wp-content/uploads/2018/07/10020349/DTNA1.jpg

În loc de introducere am să pun această frază, de optsprezece cuvinte, care, luate împreună, nu înseamnă nimic.

The Boyz lansează un cute concept decent, Keeper nu m-a dat pe spate, dar nu pot avea nimic împotrivă, vi-l recomand.

 

Cumva am ratat melodia asta, trebuia s-o fi pus în articolul precedent. Din nou, o melodie chiar bună, nu știu cine e Musky și mă mir că au deja aproape 2 milioane de vizualizări.

 

Nu știu exact ce e acest clip, nu pare a fi un videoclip în toată regula, nici un simplu dance practice, dar sună bine, senzual, energizant, iar după debutul incendiar din mai, grupul Pristin V pare a fi pe calea cea bună.

 

Suran, faimoasă pentru faptul că a băgat spaima în fanele lui Suga, a lansat A Pleasant Meal, ceea ce-mi amintește că mi-e un pic foame.

 

Han Da Hee cu melodia Cotton Candy. Da, e faină, cu excepția părții în care un tip se bagă nechemat de nimeni și face rap.

 

Densitatea melodiilor ritmate devine îngrijorător de mare, oare asistăm la un miracol coreean?

 

Inventivi coreenii ăștia cu titlurile pieselor muzicale. Mi-ar fi plăcut mai mult efort direcționat către melodia în sine, totuși.

 

Sole cu Slow. Cel puțin e onestă…

 

Apink ne prezintă coregrafia piesei Alright și melodia este la fel de bună ca piesa de titlu, I’m so sick. Îmi place direcția abordată de trupă în noul album!

 

Ok, două chestii. În primul rând acest Lee Seung Hwan nu este acel Lee Seung Hwan cu pătrățele, ăsta are doar un aparat dentar. Motiv pentru care fata din clip e bosumflată, evident. În al doilea rând, în videoclip apar imagini cu Windows 98, dar sunt sigur că pe-aici nu sunt nostalgici.

 

Un punct în plus pentru faptul că e trupă mixtă. Dar tot nu e notă de trecere.

 

Mă întreb oare de unde or fi luat titlul ăsta și cu ce scop? Han Yeoyoo cu Bang Bang Bang.

 

Altă trupă care-și încearcă norocul în zona latino, de data asta mai precis, cu specific cubanez. Cred că la un moment dat se chinuie să spună chiar și ”baila”, pentru autenticitate.

 

Acum vreau să-mi iau o mototcicletă, să-mi montez niște aripioare la cască și să ascult piesa asta în drum spre mare. Summer Man!

 

Inițial voiam să fac piesa asta de cacao, să mă leg de faptul că au pus în paranteză Double O, deși înainte sunt convins că sunt doi de zero, dar până la urmă cred că face rap destul de bine, doar că-i lipsește un beat mai meseriaș. Slabe șanse să aibă succes în Coreea, nu e suficient de politicos. Piesa intitulată No:El, cu tot cu două puncte.

 

Davichi revine cu melodia-surpriză de vară, iar titlul piesei Like we didn’t exist dat de către artiste în engleză este de fapt Nostalgia, însă titlul din coreeană se traduce, într-adevăr, ”ca și cum n-am fi fost”. Mi se pare mie sau urâta din Davichi nu mai e chiar așa de urâtă în ultima vreme?

 

Închei aici, nu înainte de a posta un gif cu Somi îmbrăcată în culorile Franței, acum că Franța a câștigat Cupa Mondială la fotbal. Oricum seamănă mai mult a franțuzoaică decât membrii campioanei mondiale, nu?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s