Kevin Woo semnează cu o agenție din Japonia

Imagini pentru Kevin Woo

Kevin Woo a semnat un contract de management cu o faimoasă agenție japoneză.

O sursă de la agenția Japan Music Entertainment, care găzduiește actori precum Shinohara Ryoko și Tanihara Shosuke, a declarat: „Am decis să lucrăm împreună cu Kevin pentru activitățile sale din Japonia, începând cu 22 iulie.”

Kevin este primul cântăreț coreean din agenție, prin urmare, intenționează să-și înceapă activitățile din Japonia în forță. Ambițios, artistul a spus: „Voi munci din greu pentru a ajunge să colaborez cu seniorii companiei, pe care îi admir.

Kevin a debutat în anul 2008 ca membru al trupei coreene U-KISS. În primul său turneu cu trupa în Japonia, acesta a primit multă atenție pentru aspectul și drăgălășenia sa. După ce și-a încheiat contractul în 2017 cu fosta agenție și și-a a părăsit trupa, Kevin a început să se antreneze pentru activitățile sale japoneze, urmând cursuri de dans și canto.

Fostul membru U-KISS a dezvăluit că visul său cel mare este să cânte ca artist solo pe scena de la „Tokyo Dome”. Până în prezent, acesta a susținut concerte în mai multe orașe din Japonia.

sursă: soompi

Un gând despre „Kevin Woo semnează cu o agenție din Japonia

  1. youabby

    De fapt si U-Kiss (baietii care au mai ramas) si ei activeaza in Japonia.Hoon si Kiseop au avut recent un concert acolo!
    Eu ii doresc mult succes pe drumul care si l-a ales si abia astept sa-l vad si sa-l aud din nou,desi sincer mi-ar fi placut sa ramana cu U-kiss.❤
    Totusi Tokyo Dome…E un vis foarte indraznet!
    Fighting Kevin!😍

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu