Kim Dong Han spune că poate înlocui orice membru BTS pentru că le știe coregrafia!

Kim Dong Han, care a debutat solo luna trecută, se dovedește a fi un fan uriaș al trupei BTS!

Fostul membru al proiectului JBJ a acordat un interviu recent celor de la Ilgan Sports. Una dintre întrebările care i s-au pus a fost legată de artiștii cu care și-ar dori să colaboreze în viitor. Kim Dong Han a numit trupa BTS și a explicat: „Eram un fan al lor încă înainte de debutul meu. Le știu toată coregrafia.”

Idolul a continuat: „Deci dacă unul dintre ei se rănește sau au o urgență și au nevoie de un înlocuitor, pot să mă contacteze și pot să  le interpretez oricare din dansurile lor oricând.”

Kim Dong Han a debutat în luna iunie cu „Sunset”, melodie pe care o puteți (re)asculta puțin mai jos:

Ce părere aveți?  S-ar descurca așa de bine cum spune el înlocuind un membru BTS? Sau l-ați prefera într-o colaborare cu trupa?

Sursa

5 gânduri despre „Kim Dong Han spune că poate înlocui orice membru BTS pentru că le știe coregrafia!

  1. Dana's

    Probabil s-ar descurca, dar ar fi ciudat(pt mine) sa fie alt cine in locul unui membru. Parca n-ar merge, nu ar fi acelas lucru, aceiasi conexiune intre membrii.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Bangtan Boys VB

    Îmi place mult Dong Han , şi mă bucur că e şi el un Army , dar ar fi ciudat să-l vedem înlocuind alt membru din BTS , cred că dacă doar dacă ar fi o urgenţă s-ar putea recurge la această soluţie , dar asta e părerea mea.
    BTS Fighting.😗😗😙😙

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu