High Tension, o trupă subapreciată?

MV-ul puternic “CRAY” de la High Tension dovedește că grupul este subevaluat și că între numeroasele trupe K-Pop există și unii cântăreți cool care se ridică singuri.

Ați auzit de trupa High Tension? Probabil că nu, cum era și cazul meu mai până în urmă cu foarte puțin timp. Când am găsit un articol interesant pe site-ul hellokpop. Autorii prezentau ultima lansare muzicală a trupei High Tension, care a revenit cu MV-ul „CRAY”.

High Tension este un duo K-Pop care abordează mai multe genuri muzicale, cum ar fi electronic, house progresiv, synthpop etc.. Grupul nu este sub nicio agenție. Membrii săi Tempest (Park Kyeong Woo) și Ultrabang (Oh Yun Gun) sunt născuți în 1991 în Seul. Debutul lor a avut loc in 2016 cu single-ul „How I Feel”. Din păcate, așa cum spune chiar Tempest, melodia a rămas fără ecouri, fără a beneficia de  promovare.

Așa cum sesizează bine și cei de la kpopmap, mesajul lor este simplu: cei doi băieți sunt unici în felul lor și muzica lor este influențată de personalitățile lor. Aceștia își scriu muzica și produc singuri MV-urile, așa cum este cazul și pentru “CRAY” : Tempest este vocalistul principal și totodată regizorul videoclipului, iar Ultrabang este producătorul muzical.

Odată cu lansarea celui de al doilea single, grupul a început să atragă atenția din ce în ce mai mult mai ales în rândurile comunităților de fani internaționali. Băieții pregătesc deja al treilea single, dar deocamdată vă invităm să ascultați “CRAY” și să ne spuneți ce părere aveți:

 

Surse: kpopmap, facebook

4 gânduri despre „High Tension, o trupă subapreciată?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s