Zvonurile online spun că JYP caută foste concurente ale ”Produce 48” pentru a le debuta în AKB48

misc

Internauții au descoperit un zvon ‘jjirashi’ (fară o sursă credibilă, de obicei răutăcios, în domenii politice, sociale, economice sau de divertisment) răspândit pe internet în weekend despre presupusele recrutări ale fostelor concurente Produce 48 de a debuta în noul grup de la JYP Entertainment, AKB48.

Bârfele afirmă, „S-a dezvăluit că JYP a luat legătura cu relațiile lui din Japonia pentru a recruta o membră japoneză care a fost concurentă ‘Produce 48’, JYP poate plăti până la 300,000,000 KRW (aproximtiv 270,000 USD), ca taxă de penalizare pentru recrutare.”

Se pare ca aceste zvonuri se învârt în jurul acestor trei potențiale membre ale AKB48Chiba EriiKojima Mako și Asai Nanami, în special Chiba Erii.

În orice caz, internauții nu sunt convinși. Unele comentarii spun – „În jjirashi se vorbește doar despre de o singură stagiară japoneză, de ce crede toată lumea că este Erii?„, „De ce… ea? JYP nu se uită la talent?„, „Acestea sunt doar persoane care urăsc JYP și iși scriu propriile povești folosindu-se de Chiba Erii, răspândind bârfe care spun că JYP recrutează stagiari care nu pot cânta și nu au un caracter bun„, „Nu vă lăsați păcaliți de povesti„, „Sunt fanii Produce 48 care creează povești de când Jeon So Mi a părasit JYP Entertainment, încercând să-i atragă atenția lui JYP” și multe altele.

Voi ce părere aveți despre acest zvon jjirashi?

Sursă: allkpop

Un gând despre „Zvonurile online spun că JYP caută foste concurente ale ”Produce 48” pentru a le debuta în AKB48

  1. Tae

    Oricât de pretențioasă sunt uneori, mie concurenta japoneză care mi-a plăcut de la produce 48 a fost Chiba Erii și nu cred ca îmi va plăcea alta. E chiar drăguță, mie îmi place. 💗 dacă se străduiești un pic mai mult poate va fi văzută cu ochi buni și de coreeni. 🤷‍♀️🤗

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s