Doojoon din Highlight şi Eunkwang din BTOB, o prietenie predestinată!

Internauții au descoperit dovezi ale vechii prietenii dintre cei doi idoli și consideră că Doojoon din Highlight și Eunkwang din BTOB sunt extrem de norocoși că împart dormitorul în armată.

Ce fericire trebuie să fie pe cei doi prieteni, acum că s-au regăsit în armată! Dacă zâmbetele lor largi din primele poze cu aceștia doi de la unitatea lor militară, unde se antrenează împreună de câteva zile, au mirat poate pe unii, iată că internauții au mai scotocit puțin în cutia de amintiri și au găsit dovezile că Doojoon și Eunkwang sunt prieteni chiar foarte apropiați!

La început, fanii au crezut că cei doi ar fi fost foarte bucuroși că s-au văzut unul pe altul, deoarece împărtășesc aceleași preocupări și statutul de idoli k-pop. Apoi, au apărut mesaje mai vechi ale celor doi, din perioada când Eunkwang mergea în vizită acasă la Doojoon.

În iulie 2015, Doojoon i-a scris pe Twitter lui Eunkwang: „Dragostea mea, Eunkwang, îți mulțumesc și mai vino la mine când ai timp, îți voi face jjawang (una din mărcile coreene  de tăiței instant)”, la care Eunkwang a răspuns: „ㅋㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ Jjawang ㅋㅋ ㅋㅋㅋ Da, hyung, voi veni când sunt liber, dar, hyung, eu prefer chapagetti (un alt brand coreean de tăiței instant). Am mâncat recent jjawang, pentru că oamenii spun că este la modă… Dar alegerea mea încă este chapagetti.”

O săptămână mai târziu (9 zile, mai exact), Doojoon i-a scris din nou lui Eunkwang: „Eunkwang, mi-e dor de tine. Când vom mânca jjawang?” Eunkwang îi răspunde: „Hyung-nim ㅋ ㅋㅋㅋ YeY ~~ YeY chapagetti YeY Așteptam momentul potrivit pentru ca noi să ne întâlnim YeY”.

Pare că cei doi prieteni au tras lozul cel mare, nu? Vor fi împreună cel puțin cinci săptămâni, timpul cât durează pregătirea militară de bază în Coreea de Sud.

 

Sursă: kstarlive.com

 

Publicitate

Un gând despre „Doojoon din Highlight şi Eunkwang din BTOB, o prietenie predestinată!

  1. youabby

    Daca-s prieteni de mai mult timp cu atat mai bine pentru ei; o sa se antreneze ,o sa manance si o sa se distreze impreuna!!!!
    Baietii astia,ma fac sa zambesc si eu cand ii vad ce fericiti sunt!…. e o placere sa-i privesc!😍😍😍

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s