E’Dawn din PENTAGON rupe tăcerea+nu toți fanii reacționează pozitiv

E’Dawn a scris pentru prima dată după ce a fost dezvăluită relația lui cu HyunA și a intrat în hiatus.

Idolul a lăsat un mesaj făcând o postare la un fancafe. El a scris:

„Bună tuturor, sunt E’Dawn. Îmi pare foarte rău să vă salut atât de brusc și atât de târziu, prin această postare.

Am vrut cu adevărat să stau în fața fanilor, să vă văd și să vorbim față în față la ceremonia de deschidere a fanclubului din luna august împreună cu membrii noștri, de vreme ce am pregătit din greu acest moment cu emoție și recunoștință, dar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza circumstanțelor.

După aceea, am simțit că trebuie să îmi cer scuze față de fanii care  care s-au simțit confuzi, pentru că, deși am spus că vreau să vă arăt  partea mea adevărată încrezător, am dispărut fără să previn; așa că scriu în speranța că chiar și puțin din dorința mea de a cere scuze și poziția mea vor atinge fanii care mă așteaptă pur și simplu cu inimile tulburate, chiar dacă este atât de târziu și nu sunt sigur dacă acest lucru va ajunge la voi.

Înainte de toate acestea, am vorbit dacă a fost decizia corectă sau greșită cu membrii mei de atâtea ori și până la decizia finală am fost foarte speriat și îngrijorat. Cu toate acestea, pentru că am ales asta, am simțit că, mai degrabă decât să spun o minciună și mai mare mai târziu, a trebuit să fiu sincer cu voi toți.

Sunt dezamăgit de faptul că nu voi putea să-mi țin promisiunea de a vă saluta pe scenă cât mai curând posibil cu sinceritatea mea în cadrul acestor promoții care urmează.

Totuși, într-un sens, cel puțin mă simt ușurat că mă voi putea alătura membrilor prin muzica pe care am lucrat-o împreună.

Deși nu voi fi împreună cu voi în persoană, voi susține albumul pe care l-am creat cu onestitate și pe membrii mei, împreună cu fanii.

Mi s-a dat o lungă perioadă de timp sub forma unei luni. La început, bănuiam că mă urați și eram îngrijorat că poate unii dintre voi  ați fost răniți și am avut timp să reflectez la tot felul de gânduri.

Este trist că, după toate acestea, nu pot decât să-mi transmit gândurile oneste prin scris.

Nu știu cum și în ce format vom putea să ne întâlnim din nou data viitoare, dar până atunci, vă rog să nu vă îmbolnăviți și mă voi descurca bine în timp ce mă voi rugați să vi se întâmple numai lucruri bune.

Îmi pare foarte rău și vă mulțumesc și mi-e dor de voi.”

Acest mesaj marchează prima dată când E’Dawn a vorbit de când el și HyunA au recunoscut public relația lor, în data de 3 august. Internauții încă reacționează cu sentimente amestecate față de relație lui HyunA, unii comentând: „Să ieși cu cineva nu este o crimă, așa că e greșit să-l oprești să promoveze, nu-i așa? Agenția lor e prea dură”, „Idolii sunt și ei oameni, deci sunt liberi și ei, oamenii sunt prea cruzi”, „Alegerea adevărului, mai degrabă decât minciuna, a fost cea mai bună decizie posibilă pentru fani. Am fost șocat la început, dar vreau ca cei doi să fie fericiți”, „Vă rugăm să reveniți cât mai curând, atât E’Dawn cât și HyunA” și multe altele.

Cu toate acestea, alții au reacționat diferit: „A fi cinstit poate fi un lucru bun, dar ar fi trebuit să vorbiți mai mult cu agenția. Nu este ca și cum relația voastră este cel mai important lucru”, „Ați fost prea evidenți în emisiunile publice. Ar fi trebuit să fiți mai atenți în fața fanilor. Nu este faptul că întâlnirile sunt o problemă, ci că nu ai respectat fanii „,” Dacă acționezi neglijent, atunci suferi consecințele „, etc.

Voi ce părere aveți? Ce ați fi comentat în legătură cu mesajul lui E’Dawn?

Sursa

5 gânduri despre „E’Dawn din PENTAGON rupe tăcerea+nu toți fanii reacționează pozitiv

  1. anka1723

    Spun si eu cum am vazut mai sus, ii urez succes si cum imi place mie sa spun lucrurilor pe nume, fruntea sus baiete ca nu trebuie sa bagi toate prostiile in seama. Tot ce pot sa spun e ca uni fani sunt idioti(doar nu or fi ceezut ca vor traii singuri pana la moarte) si cei din conducerea agentiei sunt batuti in cap.
    Nu sunt fana lor in ciuda muzicii lor bune dar eu ii sustin:)))

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s