Im Soo Hyang vorbește despre planurile sale și un posibil sezon 2 “My ID Is Gangnam Beauty”

Im Soo Hyang a acordat recent un interviu la finalul filmărilor pentru drama „My ID is Gangnam Beauty.”

În serial, ea a interpretat personajul lui Kang Mi Rae, o fată care își face o operație estetică înainte de a intra în facultate. Drama oferă un mesaj societății cu privire la efectele pe care le produce faptul că  lumea se ia după aparențe atunci când îi judecă pe cei din jur.

În timpul interviului, actrița a vorbit despre visele ei, despre personajul său și despre un posibil al doilea sezon pentru „My ID is Gangnam Beauty”.

Întrebată despre visele ei, ea a răspuns: „Visul meu este să trăiesc cu adevărat fericită. Indiferent cât de bogată și de mare am devenit, nu cred că va funcționa dacă nu sunt fericită. Nu ar fi o viață destul de nefericită? Acum sunt foarte fericită să joc și să comunic cu oamenii din jurul meu. Sunt, de asemenea, fericită că spectatorii mă privesc. De obicei, mănânc mâncăruri delicioase cu prietenii mei și mă bucur pur și simplu să mă joc cu cățelușii mei mei. Să dau drumul la aparatul de aer condiționat și mă uit la televizor în timp ce mănânc pepene într-o zi foarte fierbinte. Nu este una din micile plăceri ale vieții?”

Im Soo Hyang a discutat despre modul în care dorește să fie evaluată ca actriță. Ea a spus: „Nu cred că există un moment mai fericit decât când aud eu cuvintele: „Tu te descurci bine”. Chiar și atunci când sunt întrebată: „Ce tip de actriță vrei să fii?” . „O actriță care joacă bine” Cred că este esențial. Chiar și cu acest proiect, când am auzit „Im Soo Hyang este bună la actorie”, chiar m-a ajutat foarte mult. M-am gândit că ar trebui să încerc mai mult și am fost foarte recunoscătoare pentru sprijinul multor tineri care m-au susținut prin comentariile lor online. De asemenea, am făcut un efort de a comunica [cu ei] „.

Reporterul a comentat apoi: „Vei avea 30 de ani în curând. Cum crezi că  va fi viața ta de actriță la vârsta de 30 de ani?” Im Soo Hyang a răspuns: „Nu poți fi mai profund decât atunci când ești de 20 de ani. Desigur, personal nu fac o distincție între oamenii  20 și 30 de ani, dar este o diferență de ani. Există câteva lucruri care mă fac să-mi dau seama că îmbătrânesc. În comparație cu câțiva ani în urmă, mi-am pierdut rezistența. În plus, oamenii mă numesc „senior” la platourile de filmare. Cred că îmi dau seama de vârsta mea în acele momente.”

Când a fost întrebată ce fel de senior a vrut să fie pentru actorii ei juniori, ea a remarcat, „Vreau să fiu un senior confortabil. Actoria este o sumă. Indiferent dacă este vorba de drame sau de teatru, munca în echipă este importantă, dar dacă încerci brusc să ieși în evidență, armonia va fi ruptă. [Vreau să devin] un senior confortabil atunci când joc împreună [cu juniorii]”, a continuat ea. „Când am lucrat cu actori mai tineri la acest proiect, am glumit în mod intenționat mult și am încercat din greu să mă distrez. Deoarece Eun Woo este foarte jucăuș, chimia noastră a fost chiar mai bună.”

În cele din urmă, reporterul a adus în discuție posibilitatea unui al doilea sezon pentru „My ID is Gangnam Beauty” și a întrebat dacă Im Soo Hyang ar fi interesată să apară în el. Ea a răspuns: „Desigur. Dacă într-adevăr produc un al doilea sezon, cu siguranță vreau să o fac. Cred că „Gangnam Beauty” va rămâne una dintre lucrările din viața mea [importante]. Cred că această imagine persistentă va continua pentru ceva vreme.”

Voi ce părere aveți? V-ați dori un al doilea sezon din „My ID is Gangnam Beauty”? Ce actori v-ați dori să revedeți?

Sursa

2 gânduri despre „Im Soo Hyang vorbește despre planurile sale și un posibil sezon 2 “My ID Is Gangnam Beauty”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s