Kim Min Suk obține primul rol principal într-o K-drama specială

Talentatul Kim Min Suk a obținut primul său rol principal masculin din carieră!

Actorul va juca în drama KBS intitulată “May Reach, May Not Reach”. Serialul este despre modul în care doi sportivi de curling ajung să devină parteneri. Steaua în ascensiune și posibilul candidat la echipa națională  Young Joo se întoarce înapoi în orașul ei natal din cauza unui sentiment inexplicabil. Acolo se întâlnește cu Sung Chan, o iubire neîmpărtășită din trecut.

Kim Min Suk va prelua rolul principal masculin al lui Sung Chan, care este descris ca un personaj jucăuș, dar care pare rece la început. Înainte de armată el a jucat pentru echipa națională masculină de curling și ajunge să se alăture unei echipe mixte de curling după ce a fost lăsat la vatră. Viețile lui Sung Chan și a lui Young Joo se încurcă atunci când se întâlnesc din nou, deși ei nu-i place să se afle în aceeași echipă cu fosta iubire și, tocmai din acest motiv, cei doi vor ajunge des să se confrunte.

Kim Min Suk este un actor în plină ascensiune care în scurta lui carieră a obținut deja atât afecțiunea publicului cât și câteva roluri memorabile în seriale cunoscute ca  “Descendants of the Sun”, “Doctors”, “Defendant” sau “Age of Youth”.

Sursa

2 gânduri despre „Kim Min Suk obține primul rol principal într-o K-drama specială

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s