Lansări din ultima vreme

https://6.viki.io/image/05a1b8c3e97f4f338acd1b6a3cc7d712.jpeg?s=900x600&e=t

Nu știu dacă ați dus dorul lansărilor nepopulare din ultima perioadă, însă revin în sfârșit cu noutățile care au fost trecute cu vederea în… ultimele două luni, așa. Mă rog, câteva dintre ele, pentru că și în această perioadă am avut parte de o sumedenie de melodii RnB cu trilu-lilu pam-pam bum-bum, uh-uuuh, kilotona de rap de pe la Giriboy, microdot și Crush, care au lansat câte n-sprezece colaborări cu diferiți indivizi și, desigur, droaia de balade care te fac să utilizezi bâta ceea de baseball prin vitrina cu porțelanuri. Cum, numai mie îmi vine să-i fac vânt pe balade?

În fine, să începem cu frumoasele melodii. Pentru început, Rothy revine cu melodia Burning, care-și ia avânt după vreo 30 de secunde. Refren memorabil. Cealaltă piesă lansată în aceeași zi, Lost time, e o pierdere de vreme…

 

Cherry on Top lansează Hi Five, o piesă care nu iese în evidență cu absolut nimic, dar nici nu greșește pe nicăieri. Melodie generică cu fete drăguțe și atât.

 

Piesa Ryo are o tentativă de beat și un rap cursiv ceea ce o plasează undeva peste medie, iar vocea feminină de la sfârșit îi conferă un plus pentru care merită ascultată. Crush cu o tipă și un tip.

 

Cine a zis că fetele frumoase sunt mai frumoase în alb-negru, merită un ghiont în coaste, pentru că nu pot viziona cap-coadă videoclipul piese Mwah.

 

Jeong Haejin cu melodia Love Calculator. Nu este o trupă, Jong Haejin e înconjurată de dansatoare, așa cum îi șade bine unei artiste de muzică trot.

 

Când am văzut titlul, am crezut că Nana este fata din After School. Am luat țeapă.

 

Poftim o mostră de muzică plictisitoare, să nu credeți că v-am păcălit la început.

 

Producătorii de la House Rulez sunt deștepți: știu că vrăjelile sunt mai ușor de primit dacă sunt prezentate de fete drăguțe îmbrăcate sumar jucând rol de inocente angelice. Trupa We Girls cu On Air.

 

Nu sunt sigur cum se numește piesa lui Maelyog, dar mi se pare că a fost adusă cu mașina timpului de prin anii ’90, pentru că-mi amintește de trupe ca Masterboy, E-rotic sau LaTour, artiști pe a căror piese unii dintre voi ați fost concepuți… Slabe șanse ca Maelyeog să aibă același efect, având în vedere numărul de vizualizări.

 

Na și rap nașpa!

 

Kasper, pe numele său Serine Lee, îmi plăcea mai mult când avea canalul 11x11pm pe YouTube, făcea cover-uri și spunea lucrurilor pe nume când povestea întâmplări din culisele marilor agenții kpop. În prezent lansează porcării de melodii ca asta.

 

Melodia asta e aici doar pentru că mi se pare sexy tipa din videoclip.

 

Numele trupei extrem de inspirat, culmea imaginației: Singing Girls.

 

Nu știu ce a consumat Ele ăsta, dar sper să nu mai dea nimănui.

 

Primele 40 de secunde sunt o păcăleală, Bigflo ne testează răbdarea cu prostia ceea, dar revine frumușel. O melodie foarte reușită, plină de energie.

 

Ce rochii urâte are Agsungeun! Însă melodia e OK, deci n-am de ce să mă plâng.

 

Acuma melodiile astea de vară doar îmi fac în ciudă că a trecut vacanța…

 

What the Heck este o piesă după rețeta perfectă de Kpop, motiv pentru care ajunge în playlist-ul meu!

 

Titlu sincer, Pretty rubish

 

Când ești îndrăgostit și-ți lipsește juma’ de creier, melodia asta este absolut genială.

 

Piesă psihedelică, influențe de prin anii ’80, funcționează – click mai jos.

 

Pentru o fracțiune de secundă mi s-a părut că-i Johnny Depp. Melodia e grozavă după ce te-mbeți cu cidru. Lucru pe care nu-l recomand deloc, beți suc de mere în schimb, minorilor!

 

Grăsuțul ăsta e grozav, îl poate face de rușine pe biasul tău din punct de vedere vocal, iar faptul că se plimbă plin de încredere în cămașa aia ce pare mânjită cu muștar nu are cum să nu te cucerească. Kwon Brothers cu Humming.

 

Gu Hara, sau Koo Hara, sau Ku Hara, sau Goo Hara구하라 poftim, fosta membră a trupei Kara, a lansat în Japonia melodia Wild în care se laudă că poate fi o ‘bad girl’, însă plângerile sale la poliție după ce iubitul i-a învinețit un ochi mă fac să mă îndoiesc…

 

Voiam să glumesc pe seama băieților din trupa Great Guys, dar am uitat poanta. Melodia nu e rea, poate cea mai bună de până acum din repertoriul lor.

 

Pocnitul din degete îmbunătățește orice melodie cu aproximativ 83%, este cunoscut!

 

Luna Pirates lansează melodia This is Love, în videoclipul căreia apare Yoona, care nici măcar nu este creditată… nu că ar avea nevoie. Ceea ce mă miră e că abia au trecut de cinci mii de vizualizări în trei săptămâni, deși Yoona e rolul principal în videoclip. Se schimbă vremurile…

 

JYP Entertainment prezintă trupa Boy Story, o trupă de copii, cu melodia Enough cântată în limba chineză. Va trebui să așteptați câțiva ani până să-i puteți pune în lista de biași!

 

Sunt un nene simplu: aud retro synthpop, dau like! Trupa Purple cu excelenta piesă Maemmaeya!

 

Seulgi din Red Velvet, Soyeon din (G)I-DLE, SinB din G-Friend și Chungha pe care o iubește toată lumea au lansat ieri melodia Wow thing în cadrul proiectului Station X0 de la SM Entertainment. Iar melodia este oau!

 

In final, o piesă pop-rock, așa cum îmi place mie, și cu un titlu sugestiv – Break Up, deoarece…

…este ultima piesă prezentată în ultimul articol din aceasă serie de lansări, serie pe care nu o voi continua. Este probabil și ultimul meu articol de pe blog, e posibil să revin în viitor, însă deocamdată am alte planuri. Îmi iau rămas bun aici de la voi, dragi cititori (ambele care citiți articolelemele :P), și vă doresc să vă vedeți preferații la concert. Cu bine!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s