Internauţii doresc ca anunţurile care îndeamnă la operaţii estetice să fie interzise la metrou

Imagini

Internauții consideră că anunțurile despre chirurgie plastică ar trebui să fie interzise la metroul coreean, la fel ca în țări precum Franța, Marea Britanie etc.

O persoană a împărtășit următorul mesaj pe o comunitate online:

„Există prea multe anunțuri despre chirurgia plastică la metrou. Singura reclamă care este peste tot este despre operațiile estetice. Când treci pe lângă așa ceva în fiecare zi, te gândești ,,ar trebui să îmi fac?”, chiar dacă ești o persoană fără probleme când vine vorba de modul de a arăta. E adevărat că ei vor să gândești așa, dar, totuși, îi face pe oamenii care nu au nevoie să se gândească de două ori. Este neplăcut.”

Mai mult, oamenii au susținut că în țările precum Franța și Marea Britanie au fost interzise anunțurile despre chirurgia plastică în locuri publice. Mai jos, un expert își explică motivul care îl împinge să fie împotriva lor: „Vrem să protejăm pacientul. Ei cred că dacă fac operații și arată ca modelele din poze, viețile lor se vor îmbunătăţi, dar nu este întotdeauna cazul. Aceste anunțuri dau oamenilor speranțe false. „
Mai mulții internauți au continuat cu mai multe explicații din viața lor personală cu privire la problema actuală: „Cu ceva timp în urmă, am văzut un turist străin spunând cum străzile coreene sunt pline cu anunțuri despre operații estetice, a fost într-adevăr jenant „„Odată, cineva m-a întrebat: „De ce nu ai făcut o operație pentru pleoape? Ele sunt de bază în aceste zile'”„Acesta este motivul pentru care străinii numesc întotdeauna fetele din coreea „exact la fel, ca păpușile de porțelan” și alte lucruri asemănătoare”„Devenim țara monștrilor de plastic…”, și lista continuă.
Ce credeți despre această problemă?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s