BTS stabilește un nou record la capitolul vânzări de albume + va participa la un concert în Franța

A devenit o tradiție! Nu trece o zi fără să apară o veste bună cu privire la realizările incredibile ale trupei BTS, senzația k-pop continuând să-și arate popularitatea la nivel mondial!

Pe 11 octombrie a devenit cunoscut faptul că grupul de la Big Hit Entertainment a stabilit un nou record la capitolul vânzări de albume. Potrivit rapoartelor, cel mai recent album de la BTS, intitulat „Love Yourself: Answer”, a înregistrat mai mult de 2 milioane de copii vândute doar în topul GAON, devenind astfel cel mai bine-vândut album din istoria clasamentului.

„Love Yourself: Answer” a fost lansat pe 24 august și a fost promovat mult mai puțin în comparație cu albumele anterioare de la BTS, însă a reușit să înregistreze un rezultat incredibil. Mai mult, s-a dezvăluit că aceasta este pentru prima dată în 18 ani când un album k-pop stabilește un asemenea succes.

De asemenea, GAON a anunțat că albumul de la BTS a fost certificat cu dublă platină pentru cele 2 milioane de vânzări fizice, fiind primul artist care a primit certificare de acest gen.

Trebuie remarcat faptul că odată cu extinderea popularității trupei BTS a crescut și numărul de vânzări nu doar pentru albumele noi, dar și a celor lansate anterior. Potrivit statisticilor, doar în 2018 au fost înregistrate aproximativ 700.000 de copii vândute ale albumelor vechi. Mai mult, BTS este grupul care a vândut cel mai multe albume vechi în 2018.

Mai mult, recent GAON a anunțat BTS a devenit trupa k-pop cu cele mai multe albume vândute din istorie. La momentul actual grupul de la Big Hit Entertainment are peste 10 milioane de copii vândute.

Mai jos puteți vedea cum au evoluat lucrurile la capitolul „vânzări de albume” în perioada 2010 – 2018. La începutul lui septembrie topul vânzărilor arăta astfel:

În acest videoclip puteți vedea cât de mult a crescut numărul albumelor vândute de artiștii k-pop în ultimii ani. Clipul a fost postat în prima parte a lunii septembrie, însă pozițiile ocupate de trupe în listă nu au suferit schimbări până în prezent. Top 3 aparține grupului BTS cu cele trei albume din seria „Love Yourself”.

Din moment ce BTS se află în perioada de vârf a popularității sale, continuând să adune și mai mulți fani în întreaga lume, specialiștii se așteaptă că atât numărul vânzărilor de albume noi, cât de albume vechi, să continuă să crească.

Și veștile bune nu se opresc aici! Tot astăzi a devenit cunoscut faptul că trupa BTS și Președintele Coreei de Sud, Moon Jae In, vor participa la un concert amical, numit „Korea-France Friendship Concert”, care va avea loc în capitala Franței, Paris. Evenimentul va avea loc pe 14 octombrie și are ca temă principală „The cry of Korean musicians (tr: strigătul muzicienilor coreeni)”.

În general, concertul de prietenie dintre Coreea și Franța va include mai mult de 400 de muzicieni coreeni, studenți și participanți. Se spune că va avea loc un spectacol în stil tradițional, unde instrumentele muzicale coreene vor fi în centrul atenției, precum și o unificare a instrumentelor moderne cu sunete tradiționale coreene.

Între timp, BTS a câștigat un premiu la festivitatea de premiere „American Music Awards”. Grupul a ieșit învingătorul categoriei „Best Social Artist”. Se spune AMAs a introdus această categorie în premieră, iar BTS este primul învingător. Mai mult, sursele susțin că organizatorii au adaugat această catgorie pentru a putea oferi și turpei BTS un premiu pentru rezultatele sale remarcabile.

Internauții coreeni s-au arătat încântați la aflarea acestei vești și au felicitat grupul pentru succesele sale. Unele dintre comentariile lor le puteți citi un pic mai jos:

[+1,800, -42] E ceva grandios

[+1,511, -38] Incredibil! Uite asta da știre! BTS continuă să zboare mai sus și mai sus … felicitări ^^

[+1,445, -46] Impresionant …. Nici nu-mi pot imagina faptul că BTS ar avea o limită ..

[+40, -3] BTS a câștigat un premiu la AMAs … iar presa din Coreea nu scrie nimic ~ Sunt mândră de BTS!

[+31, -2] Wow … au câștigat un premiu … felicitări, felicitări~!

[+29, -3] Sunt de părerea că BTS va lua acest premiu și în 2019

[+26, -1] Imaginați-vă, sunteți atât de ocupați încât nici nu puteți merge la AMAs pentru a obține un premiu ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

[+21, -3] Ariana Grande și Shawn Mendes, de asemenea, au o mulțime de fani ㅋㅋ însă BTS a obținut acest premiu, fiindcă are fani mai mulți ㅋㅋ fanii coreeni au putut participa la vot doar pe Twitter, însă pe pagina oficială a premiilor n-au putut face acest lucru ㅋㅋ ajunge să aruncați cu noroi în ei dacă nu știți nimic ㅋㅋ

[+18, -0] Haterii ar trebui să înceapă să recunoască BTS … BTS a reușit să vândă toate biletele puse în vânzare pentru concerte sale, în ciuda faptului că sunt de două sau de trei ori mai scumpe în comparație cu cele pentru concertele lui Taylor Swift.

Felicitări, BTS!

surse: allkpop, twitter, k-pop.ru, vk.com

5 gânduri despre „BTS stabilește un nou record la capitolul vânzări de albume + va participa la un concert în Franța

  1. complexity

    Am auzit bine auzit văzut probabil ca audienţa de la Amas de anul ăsta a scăzut destul de multicel ca nu au apărut BTS

    Anyway felicitări trupei tot mai mult succes le doresc ţinând cont ca succesul lor a început doar de puţin timp consider că gripa BTS se va extinde in continuare destul de mult

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s