Agenţia actriţei Ha Ji Won explică de ce aceasta a renunţat la serialul „Prometheus”

Inițial, Ha Ji Won a anunțat că se retrage din serialul „Prometheus” fără a oferi alte explicații, însă la mai puțin de o zi de la anunțul oficial, agenția actriței vine cu un comunicat oficial care să clarifice situația.

Lumea a fost luată prin surprindere atunci când a fost confirmat pe data de 10 octombrie că Ha Ji Won se retrage din primul său proiect de k-drama important din ultima perioadă, „Prometheus”, unul dintre serialele de tip superproducție, având un buget uriaș.

Agenția Haewadal Entertainment a oferit un comunicat în acest sens, care precizează următoarele: „Pentru că  filmările pentru drama au fost amânate față de calendarul inițial, Ha Ji Won a trebuit să plece din „Prometheus” din cauza conflictelor de agendă.” Drama este în prezent în căutarea altor actrițe care ar putea prelua rolul principal feminin lăsat liber de vedeta Hallyu.

‘Prometheus’ este un serial în care joacă  Jin GooPark Ki Woong și Lee Ki Hong, axat în jurul poveștii unui fost agent nord-coreean care ajunge lucrător zilier în Coreea de Sud. Serialul va arăta operațiunile sub acoperire împotriva experimentelor nucleare din Coreea de Nord. Se așteaptă ca serialul să fie difuzat în prima jumătate a anului 2019, însă cu siguranță că retragerea lui Ha Ji Won va amâna și mai mult premiera.

Vi se pare verosimilă explicația oferită de agenția actriței?

 

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „Agenţia actriţei Ha Ji Won explică de ce aceasta a renunţat la serialul „Prometheus”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s