JTBC dezvăluie o înregistrare în care membrii The East Light sunt amenințați de șeful agenției

Capture.PNG

După ce liderul trupei The East LightLee Suk Chul, s-a prezentat personal în fața presei coreene pentru a da mărturie despre abuzurile fizice și verbale suferite de el și colegii săi, inițial agenția Media Line Entertainment a emis un comunicat în care nega orice implicare din partea CEO-ului Kim Chang Hwan.

Iată însă că, în urma dezvăluirilor făcute de Lee Suk Chul, dovezi noi încep să iasă la suprafață încet. Cei de la postul JTBC au făcut un reportaj în care au difuzat și un interviu cu liderul grupului The East Light, făcut după conferința de presă susținută de acesta în prezența avocatului său. Idolul a spus pentru emisunea ‘News Room‘: „Nu pentru că am făcut o greșeală majoră … Când nu nimeream o notă sau nu reușeam să țin pasul, el înfășura coarda de chitară în jurul gâtului și îmi era greu să respir …” 

Lee Suk Chul a afirmat, de asemenea, că a fost amenințat. JTBC a difuzat o înregistrare audio a lui Kim Chang Hwan pe care a obținut-o. CEO-ul poate fi auzit spunând: „Odată ce ai pus lucrurile în mâinile mele, trebuie să o lași așa, chiar dacă te bat până mori … Imaginați-vă cum ar fi să ajungeți la știri (ca un caz de abuz) ca o celebritate. Voi nu ați avea niciun loc unde să mai mergeți.  Și cine ar vrea sa ia copiii cu probleme? Nu ar trebui să faceți dezvăluiri. Tatăl și mama voastră ar suferi și mai mult. Va fi de 10 ori mai dureros. „

Media Line Entertainment recunoaște că Kim Chang Hwan a devenit agresiv din când în când în timp ce vorbea cu membrii The Light Light, însă susține că „a fost pentru a-i ajuta să continue să facă muzică”.

După cum am informat deja anterior, Kim Chang Hwan a transmis un comunicat imediat după conferința de presă a lui  Lee Suk Chul în care neagă implicare lui în orice formă de violență, fizică sau verbală, în ultimii 30 de ani. Declarația lui completă o puteți citi aici.

De asemenea, aveți mai jos reportajul JTBC, însă vă avertizăm că imaginile prezintă poze șocante cu urme de violență fizică:

 

Sursa: allkpop

2 gânduri despre „JTBC dezvăluie o înregistrare în care membrii The East Light sunt amenințați de șeful agenției

  1. Sara R

    Nu am auzit de ei,dar cand ai pus prima stire despre asta,i am cautat!Si sunt atat de draguti.Cand imi dau seama prin cate or trecut acesti ingeri,pur si simplu ma cutremur!Sper sa fie pedepsiti toti cei care au legatura cu asta!Nu doar ca si dau demisia,ci sa intre la inchisoare!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s