Coregrafa Lia Kim spune că Momo din TWICE este cea mai bună dansatoare dintre idolii K-Pop

Celebra coregrafă Lia Kim de la 1 Million Dance Studio a acordat un interviu pentru  “Idol Radio”  de la MBC în care a discutat despre cum lucrează cu idolii K-Pop pentru coregrafii și care este idolul care dansează cel mai bine.

Lia Kim se află în spatele unor coregrafii celebre ca “Gashina” a lui Sunmi, “TT” de la TWICE și “Very Very Very” de la  I.O.I. Când i s-a cerut să aleagă idolul despre care crede că este cel mai bun dansator, Lia Kim a ales-o pe Momo din TWICE și nu s-a oprit din laude. Ea a spus: „Momo din TWICE este ca un dansator trimis de zei. E foarte bună. Nici măcar un burete nu poate descrie ceea ce este Momo, ea poate începe să danseze imediat după ce urmărește un dans. Este capabilă să recreeze o coregrafie cu foarte puține explicații. Ea poate chiar să ia o coregrafie și să-și adauge propriile farmece și elemente speciale pentru a o duce la nivelul următor.”

De asemenea, coregrafa a dezvăluit că nu primește bani din drepturile de autor pentru munca ei și explică că, în schimb, primește o plată în avans de la agenția cu care lucrează. Ea a adăugat: „Cred că probabil sunt cel mai bine plătit coregraf din Coreea. Și trebuie să-i mulțumesc lui Sunmi pentru asta. Cred că și eu am beneficiat foarte mult de TWICE, de care sunt atât de mândră și care muncește atât de mult”.

În cele din urmă, Lia Kim a oferit câteva sfaturi adolescențilorcare iubesc să danseze și  visează să devină coregrafi, ca ea. Aceasta a spus: „Când îi privesc pe tineri dansând în aceste zile, mă simt ca și cum ar fi la un alt nivel decât generația noastră. Nu este ușor să reușești în lumea dansului, dar ceea ce vreau să le spun este să fie puternici și rezistenți.”

Sursa

 

2 gânduri despre „Coregrafa Lia Kim spune că Momo din TWICE este cea mai bună dansatoare dintre idolii K-Pop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s