Frații Lee din The East Light au oferit declarații la poliție

Lee Seok Cheol și fratele său Seung Hyun, foști membri ai grupului de adolescenți The East Light, au mers la sediul poliției din Bangbae, în zona de Sud a Seulului, pentru a oferi declarații suplimentare cu privire la abuzurile suferite la agenția Media Line Entertainment. 

În fața reporterilor care s-au adunat la intrarea în sediul poliției, Lee, în vârstă de 18 ani, a spus că a trăit în teamă din cauza amenințărilor și bătăilor. „Sper ca acțiunile mele să nu provoace alte victime (de atac). Am reușit să ajung atât de departe deoarece am avut mari aspirații de a deveni cântăreț. Acest proces este extrem de dureros și dificil pentru noi„, a spus Lee.

Lee Seung-hyun, basistul de 17 ani al trupei, a fost întrebat dacă merge la tratament psihiatric ca urmare a presupusului abuz, iar el a răspuns: „Da, în prezent, caut ajutor specializat”.

Într-un reportaj publicat pe 18 octombrie, Lee Seok Cheol, liderul și bateristul de 18 ani al trupei, l-a acuzat pe producătorul său, supranumit Moon, că a atacat fizic și a abuzat verbal membrii grupului The East Light. El a mai spus că șeful agenției sale, Kim Chang-hwan, s-a făcut că nu vede această situație.

În timpul unei conferințe de presă organizată a doua zi, Lee a declarat că producătorul l-a amenințat îi că va distruge cariera muzicală dacă va spune despre abuz. El a spus că de aceea s-a simțit incapabil să-i spună mamei ce se întâmpla atunci când aceasta l-a întrebat despre vânătăile de pe corp.

Crăspuns la acuzații, Kim a cerut scuze pentru gestionarea „inadecvată” a angajaților săi. Dar Lee Seok Cheol a declarat vineri la poliție că agenția i-a amenințat pe cei doi frați, învinovățindu-i pentru desființarea trupei The East Light.

Media Line a anunțat luni destrămarea trupei pe fondul controverselor. În aceeași zi, frații Lee au depus o plângere la poliție împotriva lui Kim și Moon cu privire la cazul de violență.

 

Sursa

 

 

3 gânduri despre „Frații Lee din The East Light au oferit declarații la poliție

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s