7 copii-actori drăguți care merită urmăriți în viitor

Multe drame și filme populare au câteva lucruri în comun: o poveste interesantă, actori iubiți și o regie bună. Cu toate acestea, o altă caracteristică comună a dramelor și filmelor populare este o distribuție din care fac parte actori-copii extrem de talentați și frumoși.

Iată șapte actori-copii care au captat atenția spectatorilor cu talentul lor actoricesc. Aparițiile lor adorabile și abilitățile puternice de interpretare ne fac să privim cu mult interes către viitorul acestor mini-stele drăguțe și să așteptăm cu nerăbdare să le revedem și în viitor în cât mai multe roluri noi! Hai să îi cunoaștem

Moon Woo Jin

Moon Woo Jin a apărut în mai multe drame populare, inclusiv “What’s Wrong with Secretary Kim” de la tvN, “My ID is Gangnam Beauty” de la  JTBC și “The Beauty Inside” tot de la JTBC.

Atunci când a jucat versiunea mai tânără a unor actori precum Park Seo Joon și  Cha Eun Woo din ASTRO, Moon Woo Jin și-a arătat abilitatea de a interpreta personaje cu un trecut dureros. De asemenea, el a prezentat recent latura sa comică în versiunea transformată a personajului lui Seo Hyun Jin din „The Beauty Inside”.

Copilul-actor, în vârstă de 10 ani (vârsta coreeană), va apărea în continuare în „Asadal” (titlu de lucru) și „Vagabond” de la SBS.

Nam Da Reum

Nam Da Reum este un actor în vârstă de 17 ani (după vârsta coreeană ) care a debutat ca versiunea mai tânără a personajului lui Kim Hyun Joong în „Boys Over Flowers” de la KBS2TV.

De atunci, el a apărut în multe drame populare și a primit recunoaștere pentru excelenta sa interpretare din „Pinocchio”, „Six Dragons Flying” și „While You Were Sleeping”, precum și drama recentă de la  MBCCome and Hug Me. “

Nam Da Reum a fost lăudat pentru aura sa inocentă unică și pentru rolul său emoțional profund, interepretând versiunile mai tinere ale unor actori de top, inclusiv Lee Jong Suk, Yoo Ah In și Kang Dong Won.

În curând, el va apărea în primul său rol principal într-o K-drama specială intitulată „Goodbye My Life”.

Heo Yool

Heo Yool nu a fost foarte cunoscută până când nu a apărut în „Mama”, unde a portretizat un copil cu un trecut dureros, dar care și-a păstrat personalitatea luminoasă și copilăroasă.

Evoluția ei impresionantă în drama a ajutat-o să primească premiul pentru cea mai bună actriță la cea de-a 54-a ediție a premiilor Baeksang Art. De asemenea, ea a apărut recent în „The Guest”, un serial OCN, unde i-a suprins pe spectatori cu interpretarea rolului ei de copil posedat de o fantomă.

Jung Ji Hoon

Un alt micuț a cărui evoluție a mișcat profund inimile spectatorilor. Jung Ji Hoon a apărut în numeroase drame hituri, printre care și „Goblin„, în care jocul său, în calitate de servitor fidel al lui Gong Yoo, i-a făcut pe spectatori să  plângă.

Actorul în vârstă de 12 ani i-a făcut pe spectatori să râdă în seria filmuluie “Along with the Gods”, un bestseller în care a jucat rolul unui băiat sărac, dar vesel, pe nume Heo Hyun Dong, și a fost lăudat pentru interpretarea lui plină de emoție din K-Drama tvN “100 Days My Prince”, unde a interpretat versiunea mai tânără a lui D.O. din EXO.

Shin Rin Ah

Shin Rin Ah poate avea doar vârsta de 10 ani (după calculele coreene), dar ea este deja iubită de mulți spectatori pentru aspectul ei de păpușă și pentru interpretarea ei perfectă.

CV-ul ei include deja serialul “Defendant” de la SBS, precum și filmele „The Last Princess” și „The Mimic„. Ori de câte ori tânără actrița plânge pe ecran, spectatorii plâng împreună cu ea din cauza modului ei puternic emoțional în care își interpretează scenele.

Heo Jung Eun

Altă prințesă a micilor ecrane. Fanii serialului KBS 2TV „Moonlight Drawn By Clouds”  o pot recunoaște pe Heo Jung Eun. Actrita în vârstă de 12 ani (după socoteala coreeană) a apărut ca sora mai mică a lui Park Bo Gum în drama mult îndrăgită de public. Desi nu a avut multe replici, ochii ei și expresiile sale faciale au transmis pe deplin emoțiile și au făcut-o să fie un personaj memorabil din drama.

Heo Jung Eun a apărut, de asemenea, în „My Fair Lady” de la KBS 2TV, unde a jucat rolul unui copil care a crescut fără ajutorul adulților și a participat cel mai recent la „Mr. Sunshine „, unde a filmat perfect versiunea mai tânără a lui Kim Tae Ri, și în „100 Days My Prince”, în versiunea mai tânără a lui Nam Ji Hyun, de care se îndrăgostește versiunea mai tânără a prințului interpretat de D.O. din EXO.

Yoon Chan Young

Yoon Chan Young, care a împlinit 18 ani în acest an (după calculul coreean), este cel mai bine cunoscut pentru rolul său în „Mama” de la MBC.

În drama, a jucat rolul unui băiat pe nume Han Groo, care nu s-a înțeles cu mama lui, până târziu, când a ajuns să o înțeleagă pe aceasta din urmă. Deși personajul părea a fi un adolescent obișnuit care se confruntă cu pubertatea, atunci când mama sa se îmbolnăvește, el este distrus.

Alte roluri ale lui Yoon Chan Young includ „Six Flying Dragons” de la  SBS, „The King Loves „ și „30 but 17″. El a declarat anterior că vrea să apară într-o poveste de dragoste și să joace un personaj negativ în viitor și mulți spectatori așteaptă cu nerăbdare să-l vadă în astfel de roluri.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s