Fanii își fac griji mai mult pentru Lucy, pisica lui Jin Longguo, decât pentru scandalul său amoros

Fanii fostului membru JBJ, acum artist solo, Jin Longguo (Kim Yong Guk), se află acum într-o criză, pe langă faptul că idolul se află într-o controversă cu Nahyun, membra SONAMOO. Acum, toată atenția este îndreptată spre pisica acestuia, Lucy.

Jin Longguo este un mare admirator de pisici, și are 3 feline, Lucy, Tolby și Kagu. Lucy este o pisică gri cu dungi negre.

Dar, cu ceva timp în urmă, fanii au găsit poza unei pisici ce seamănă cu Lucy, postată de contul SNS al unui adăpost de animale. Mai jos sunt pozele pisicii de la adăpost.

Această pisică a fost luată la adăpost, și marcată cu tratament TNR (sterilizarea animalelor fără adăpost), cum indică și urechea stângă, care este tăiată.

Până acum ceva timp, adăpostul de animale posta poze cu pisica, pentru a promova adopția acesteia.

Fanii consideră că pisica de la adăpost și este Lucy, pisica lui Jin Longguo. Ca comparație servește poza de mai jos, în partea stângă fiind Lucy de la Choon Entertainment, iar în dreapta – cea de la adăpost. Chiar mai mult, caracteristica cea mai importantă a lui Lucy este lăbuța dreaptă – arată de parcă ar purta un ciorap alb cu găuri.

După unele „investigații”, fanii lui Jin Longguo au ajuns la următoarele:

 1. Lucy a fost găsită pe străzi pe la mijcolul lunii septembrie.
 2. Lucy a fost tratată, apoi propusă spre adopție.
 3. Lucy deja a primit tratament TNR.
 4. În perioada vacanței de Chuseok, un fan reușește să contacteze Choon Entertainment și să comunice despre locul aflării pisicii.
 5. Un lucrător de la Choon Entertainment o recuperează pe Lucy după vacanță.

Ce a indispus și mai mult fanii, este că după vacanța Chuseok, în luna octombrie, Kim Yong Guk a publicat o fotografie cu Lucy pe Twitter, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. De menționat că poza nu arată urechea tăiată.

Azi, Choon Entertainment a declarat următoarele:

„Bună ziua. Aici este Choon Entertainment. Fiind agenția artistului Kim Yong Guk, dorim, în primul rând, să ne cerem scuze pentru că v-am îngrijorat cu aceste știri. Vom spune ceea ce ați dori să știți mai întâi. La moment, Lucy este îngrijită la sediul central. Iar Kim Yong Guk reflectă pentru agitația creată.

Noi am revăzut îngrijorările fanilor, și Kim Yong Guk a confirmat lucrurile. Ne pare foarte rău pentru că am întârziat cu explicația. Înainte ca situația să aibă loc, idolul a primit multă dragoste, și ne pare rău că nu am fost mai activi. Ne plecăm frunțile în fața fanilor și în fața iubitorilor de animale.

Kim Yong Guk a adoptat-o pe Kagu în luna iunie, iar Tolby și Lucy au venit la dormitor împreună. Însă, Lucy și Kagu nu s-au împăcat cu trăitul împreună, așa că a ajuns să-i fie frică de celelalte două. După ce s-a gândit mult, Kim Yong Guk a decis să o dea pe Lucy spre adopție. Ne cerem scuze pentru că nu v-am înștiințat.

După ce Lucy a fost adoptată, Kim Yong Guk a încercat să ia legătura cu noul proprietar, dar nu a reușit pentru că era foare emoționat. Știm că Lucy a „evadat” de la noul proprietar pe 25 septembrie. El a înștiințat agenția, iar după, sediul central a cumpărat-o pentru a avea grijă de ea. Ne cerem scuze pentru că am creat atâta agitație. E adevărat că Kim Yong Guk iubește foarte mult animale și e mereu cu gândul la ele. Însă la moment el reflectă pentru că nu s-a gândit mai matur.

Încă o dată, cerem sincere scuze pentru că v-am rănit.”

sursa: allkpop

3 gânduri despre „Fanii își fac griji mai mult pentru Lucy, pisica lui Jin Longguo, decât pentru scandalul său amoros

 1. anna06

  daca o iubea mult,nu o dadea spre adoptie,adica pisica era invatata cu el..
  si eu de ex iubesc mult pisicile,am 4 pisicute si nu as putea niciodata sa le dau,pentru ca tin foarte mult la ele

  Apreciază

  Răspunde
 2. Iasomio.☾

  Sărăcuța 😿 Pisica asta a trecut prin multe cum se pare 😔 Nu știu ce a fost în mintea lui, dar nu trebuie judecat! El știe mai bine! Și eu aveam un papagal, iar ca să nu fie singur, am mai cumpărat o fată. Toată ziua ciripesc, îi acoperim și degeaba. Acum căutăm să îi dăm cuiva, pentru că nu se mai poate așa. Îmi pare rău și îi iubesc mult, îi simt ca parte din familie, dar chiar nu se mai poate!😓

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Choon Entertainment clarifică zvonurile despre Kim Yong Guk (Longguo) și Nahyun din SONAMOO – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s